sürücü kursunda teorik derslere katılmazsam ne olur?

kendim kitaptan çalışıp çıkmışlara baksam yeter mi? bir de devam mecburiyeti var mı? kursa sordum yuvarlak konuştular.

1. Bildiğim kadarıyla aslinda zorunlu teorik derslere katilmak ama kurs var gösterebiliyor

15 aralık 2020 21:01

2. Dersler online süslüler. Yoklama ondan sorun olur mu diye çekindim.

15 aralık 2020 21:06

3. benim de derslerim online ama canlı değil uygulamaya yüklenmiş. derslere katılımın normal koşullarda da çok zorunlu olduğunu sanmıyorum teorik eğitim için, okusanız çıkmışlara baksanız yeterli olur muhtemelen.

15 aralık 2020 21:12

4. 3 hafta önce teorik sınavım vardı sadece bir kere teorik derse katıldım çıkmış soru çözdüm son iki gün 76 aldım. katılmasan da olur dolayısıyla.

15 aralık 2020 21:22

5. TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR <3

15 aralık 2020 21:37

6. ehliyet sınavlarının olduğu uygulamalar var süslü. onları indirip telefonundan pratik bir şekilde çözebilirsin. zaten hep aynı sorular geliyor. ben sadece uygulamadan soru çözerek 88 aldım. ama yol tabelalarını, geçiş önceliklerini çalışıp ezberlemeni tavsiye ederim pratik sınavda da bunlara dikkat etmen gerekecek.

16 aralık 2020 01:57

7. Bir gün bile derse gitmedim son gün kitapçıktan çalışıp 90 aldım. Bizimki yüz yüzeydi meb gelirse iki kez yok yazılırsan kalıyordun devamsızlıktan ama online öyle bi şey olmaz herhalde

16 aralık 2020 14:11

8. Girmemeye karar verdim. Zaman sorunum var zaten. Çok teşekkür ederim hepinize

16 aralık 2020 14:13