sürekli siyah giyiyorum çamaşırlar makineden hep tozlu tüylü gibi çıkıyor. nasıl kurtulabilirim bundan?

lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim artık. yeni yıkanan çamaşırda bile toz var. makinemi değiştirecek ya da kurutma makinesi alacak bütçem yok. ne yapabilirim?

1. Tüy toplayıcı toplar işe yarar belki, çamaşırla beraber makineye atılıyor rossmann'da var.

7 ocak 2023 16:12

2. Giysilerini silkele tüy toplayıcı rulo kullan

7 ocak 2023 16:59

3. Ya benim bütün kıyafetlerim aşırı tozlu çıkıyor. Çırpınca havada görülüyordu. Kurutma makinesi aldım rahat ettim

7 ocak 2023 23:13

4. rosmandaki toplar işe yaramıyor boşuna almayın :/

8 ocak 2023 15:11

5. yok süslüler yünlü bir şey atmıyorum makineye, kıyafetler ya %100 pamuk, ya %98 pamuk %2 elastan. birkaç tane de poliamid var. poliamidlerde sorun yok sanki hiç giyilmemiş gibi tertemiz çıkıyorlar makineden ama pamuklular dehşet tozlu. komple polyester giyeceğim artık en son o olacak. kıyafetleri iyice çırparak atıyorum makineye, sererken de güzelce çırpıyorum ama fayda etmiyor galiba. ıslak mendil ve tüy toplama topu da işe yaramıyorsa kurutma makinesi şart galiba, spotlara bakayım ya da ucuzlardan bir tane almaya çalışayım :/ teiekkür ederim hepinize :'(

8 ocak 2023 20:14