süslüler a kalite replika çanta almak istiyorum sizce nereden alabilirim??

1. Louis vuitton pochette çantalarından istiyorum kol altına takılanlardan. Kaliteli görünsün çakma olduğu anlaşılmasın istiyorum birazda. Bu ünlülerin falan sanırım çakma çanta aldığı yerler varmış nereler acaba:(

22 eylül 2019 19:22

2. Orjinaline 600 euro veremem ama replikalarına kaliteli durduğu sürece 300-350 gibi bir para verebilirim o da en fazla :(

22 eylül 2019 19:23

3. (link: https://us.louisvuitton.com/eng-us/products/pochette-accessoires-damier-azur-005868 İstediğim çanta )

22 eylül 2019 19:24

4. Kapalıçarşı’ya gidebilirsiniz

22 eylül 2019 19:28

5. Süslü yapma etme kurban olduğum

22 eylül 2019 19:28

6. Bir instagram hesabı vereceğim ben çantalarımı burdan alıyorum bakırköy pazarındaki standından güvenilir mesela beymende 700 ₺ civarındaki timsah desenli sırt çantasını 50 liraya almıştım eğer pazara gitme şansınız varsa ordan bakın yoksa modeli sorun belki vardır kullanıcı adı:yasa.canta

22 eylül 2019 22:08

7. Anonim7 süslü nerede bakırköy pazarındaki standı tam olarak girişe mi yakın?

22 eylül 2019 22:44

8. ya bence o çantaların fake olduğu bir şekilde anlaşılıyor. modacruz ya da dolaptan falan bakamaz mısın?

22 eylül 2019 22:45

9. Girdikten sonra ilerleyince genelde önünüze çıkan ilk çantacı oluyor satıcının adı yavuz,kemer cüzdan çanta sırt çantası standı var ve üstteki süslüye katılmıyorum gardropsta satılan ürünleri çok iyi bilmek lazım çünkü bazıları %100 replika orijinal olmadığı halde kodu var ve orijinal fiyatına satıyorlar, yavuzdan aldığım çantaları herkes orijinal sanıyor demesem anlamıyorlar, eğer orda bulamazsanız kadıköyde çilek sokak mı bilmiyorum ama bir sürü mağazaların olduğu boydan boya bir sokak var ve orda aşağılara doğru büyük çantacı var sol tarafta kalan bir çok modelin bulunduğu çantacı %100 replika yapıyor gardrops veya dolaptaki gibi 500 falan değil 300e satıyordu bu yaz

23 eylül 2019 08:03