süslüler acilll: düğünde lila bluz giyilir mi?

süslüler maalesef şu pandemide arkadaşımın düğününe gitmek zorundayım. sırf gitmiş olmak için gidip kaçacağım o yüzden şıkır şıkır elbise giymeye falan uğraşmayacağım. siyah stiletto, siyah kumaş pantolon (çok aşırı resmi değil şık/günlük tarzda) üstüne de lila bir bluz giymeyi düşündüm. sizce kombin nasıl? ikincisi de lila rengi itibari ile bir sorun yaratır mı sizce? tam lila da değil pembemsi de. yani siz olsanız "acaba uygunsuz mu" sorusu yaratır mıydı kafanızda renk? çünkü gömüyoruz beyaza yakın giyenlere burada topluca. bulursam linki de atacağım üstün.

1. (link: https://www.zara.com/tr/tr/dantelli%CC%87-kisa-kesi%CC%87k-top-p04437078.html?v1=56616072 bluz bu)

18 eylül 2020 18:09

2. Gecelik gibi süslüm ya

18 eylül 2020 18:10

3. Giyilir bence çok güzelmiş

18 eylül 2020 18:11

4. anon 2 renk açısından uygunsuz mu peki sizce? yani insanların aklında bu yönde bir soru işareti yaratmak istemiyorum hep siyah falan giydim de bugüne kadar. şimdi elbise giyesim yok ama.

18 eylül 2020 18:11

5. Giyilir ben de beğendim ama 300 lira çok değil mi ya ben hala oradayım bir zamanlar 50 TL ye alıyorduk bunları...

18 eylül 2020 18:13

6. Hayır renk açısından değil daha çok model açısından düşündüm. Yoksa rengi çok güzel. Ama modeli şu sabahlık saten takımlarının içini andırdı bana :) Bir de giydin diyelim nasıl neyle kombinleyebilirsin hiç düşündün mü?

18 eylül 2020 18:13

7. Aaa süslü ne kadar güzelmiş bluz. Bayıldım. Giyilir, hem de harika olur bence. Orada olsam döner bakardım bir kaç kere.

18 eylül 2020 18:14

8. yazın başında almıştım evet zara fiyat olarak coşmuş. normalde kotla giyiyorum şimdi soruda yazdığım gibi siyah pantolon giyeceğim anonim 2. hatta umarımmm hava çok sıcak olmazsa üstüme yine günlük-şık arası çok resmi olmayan bir ceket giymeyi düşünüyorum renge içim sinmediği için. normalde severek almıştım bu arada, düğün etik kurallarına göre renginden emin olamıyorum.

18 eylül 2020 18:15

9. Ben de hiç beğenmedim ama giyilir