süslüler adet sancısı için ağrı kesici önerir misiniz?

ben mümkün değil o dönemi ağrı kesici içmeden geçiremiyorum maalesef. dolorex içiyordum hep ama adetimi kesmeye başladı. kanamayı durdurmayacak bir ağrı kesici?

1. Merhaba.Ben de ağrı kesici olmadan yapamazdım ama burada bir süslünün önerisiyle civanperçemi kullanmaya başladım gerçekten çok yararı oldu.Size de tavsiye ederim

14 ağustos 2019 17:03

2. ibuprofen kullaniyorum. agrim cok siddetliyse 600 mg, daha hafif ise 400 mg kullaniyorum.

14 ağustos 2019 17:12

3. Ben cataflam içiyorum ama daha iyisi varsa önerilere açığım. Bu arada 20lik diş ameliyati oldugumda dişçi arveles vermişti. O daha ağırdır diye onu içmiyorum adet zamanları, daha cok ihtiyacim olacagi bi durum olursa içerim diye düsündüm

14 ağustos 2019 17:25

4. agri kesicidense kas gevşetici kullaniyorum, buscopan plus hemen etki edip rahatlatiyor

14 ağustos 2019 18:08

5. Ben majezik kullanirdim memnundun da ama daha hafif oksun diye parol'e gectim. Benim agrim asiri olmaz ana ragmen parol tamamen kesmedi. Yine de idare ediyor.

14 ağustos 2019 23:23

6. Süslüler teşekkür ederim hepinize eczaneye de bir danışayım. Son süslü parol içeceğime açar ellerimi Allah’a dua ederim daha iyi :d

14 ağustos 2019 23:36