süslüler bershka, stradivarius gibi yerlerden çanta alınır mı, bu fiyat segmentinde en iyi nereden alınabilir (en fazla 120-130 lira)?

siyah omuz çantası arıyorum süslüler

1. Süslü bershka dan siyah çanta almıştım 100 liraya çok pişmanım zinciri, toka kısmı her yeri karardı paslandı resmen

3 eylül 2019 10:41

2. Neredeyse tüm çantalarım Stradivarius'tan. Koton'un fiyatları da onunla yarışır dereceye gelmiş o yüzden sakım koton almayın derim. Bu saydığınız markalar da aşırı kaliteli değil ama kotonun ömrü çok kısa. Bershka hiç denemedim ama stradivarius sizi kullanım şeklinize göre garanti 1 sene idare eder. Deichman'nın kalitesini de beğeniyorum. 80-120 arası çantaları gayet güzel bence.

3 eylül 2019 10:43

3. Deıchmann'a da bakın mutlaka. 5 yıl önce 60 liraya aldığım çantam hala yeni gibi

3 eylül 2019 10:45

4. (link: https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Canta/3657575/619070 şu) çantanın lacivertini aldım geçenlerde inanılmaz memnunum ve kaliteli çıktı. aynısı şu an h&m de 180 liraya satılıyor bence bunu kaçırmayın son 1 adet kalmış

3 eylül 2019 10:59

5. Bershka nın çantaları çok kötü süslü. İki tane bershka çanta kullanmış biri olarak çantaların kullanım ömrü 3 ay falan ki çantalarıma çok iyi bakarım.

H&m e bakabilirsin süslü hatta h&m de daha uyguna çanta bulursun ayrıca dayanıklı bershka ya göre.

Zara fena değil çanta konusunda özel fiyatlarda 100 tl ye güzel çanta bulabilirsiniz.

3 eylül 2019 11:32

6. stradivarius'tan aldım. sanırım 4 ay önce, çıtçıtlı açılıp kapanıyor ve o çıtçıtlı yerindeki kumaşı yırtıldı, ayrıca uzatma yerindeki deri kısım sürekli çıkıp duruyor birden omzumdan düşüyor çok pişmanım daha da almam.

3 eylül 2019 11:35

7. Ben hm'den aldım 80 liraya bir üzerine çıkıp tepinmediğim kaldı hala taş gibi

3 eylül 2019 12:59