süslüler bikini bölgesini biraz çıktığında epilatör ile alabilir miyim yoksa acıdan ölür müyüm?

bikini bölgrsine kullanan var mı

1. Bikiniden kasıt 'bikini' yani bikinili iken açıkta kalan yanlar ise evet alınıyor gayet feci bir acı olmuyor. Genitali baya dudakları her yeri kast ediyorsanız olmaz zannımca

12 temmuz 2021 13:17

2. Bikini bölgesi acımaz fakat genital bölgeyi kast ediyorsanız ağlatır. Özellikle genital bölgenin altı için vovovovoovovvo diyorum.

12 temmuz 2021 13:26

3. Bikini bölhesini epilasyon cihazı ile almanızı tavsiye etmem çünkü yumuşak bir doku olduğu için zamanla sarkmaya çok müsait

12 temmuz 2021 13:38

4. Acı esiginize bağlı benim acı esigim yüksek olduğu için acıma duymuyorum keza agda kısmında da öyle.

12 temmuz 2021 14:24

5. cevaplar için teşekkürler süslüler bi denicem bakalım

12 temmuz 2021 17:33

6. Kizlar ben genitali yani dudakları neyle aldiginizi merak ediyorum en geç çıkaran, daha az acısız ya da nazaran acısız yontem var mı jilet demeyin jilet çok çabuk çıkıyor?

12 temmuz 2021 18:30

7. A2 yeni görebildim süslü, yanılıyorsun bikiniden kasıt isminden de anlaşılacağı üzere bikini giyildiğinde açıkta kalan yanlardır. Doğrusu budur ağdacınız tüm genitale bikini diyorsa yanlış bir kullanım bu.

13 temmuz 2021 01:06