süslüler birisiyle görüşüyorum ama mesaj atmıyor. ben görüşmediğimizde özlüyorum ama ilişkinin başındayız ?

beraber olduğumuzda aramız çok iyi. ama mesajı bir şeyler planlamak için kullanır onun dışında asla mesaj atmıyor gün içinde veya akşamları. hiç böyle bir ilişkiniz oldu mu ya mesaj atmayan erkek modeli ile. ben attığımda hemen döner ama hiç bekletmez. yaşı 20lerin sonunda bu arada. mesleğini yapıyor ama bir taraftan da yükselmek için sınavlara girmesi gerekiyor bir taraftan onlara çalışıyor ama yine de en azindna bir yarim saat mesaj ya da arama bir şey olmalı gibi geliyo bana her gün.

1. Evet oldu. Yaş da aynıydı. Adamın umrunda bile değilmişim ondan atmıyormuş. Adet yerini bulsun, hayatında bir kadın olsun diye benimle birlikte olmak istemiş, heyecan filan duymuyormuş bana.

4 aralık 2025 07:25

2. Ha noldu benim o sıra uzun ilişkim bitmişti, boşluktaydım, aldatılmıştım zaten, bu da başlarda bana love bombing yapınca(şu an görüyorum hepsinin sahte ve planlı olduğunu) düştüm, sonrasında yaptığı bu hareketleri meşrulaştırmaya çalıştım kendi kendimi kandırmaya çalıştım işte. En sonunda dayanamadım engeli bastım, o gün bu gündür konuşmuyoruz.

4 aralık 2025 07:27

3. Birebir aynısı oldu. Artık sıkılıp açıkça sordum. Sevgili olmak istemiyormuş ama benimle de iyi vakit geçiriyormuş, böyle iyiymişiz. Sonsuzluğa uğurladık kendisini.

4 aralık 2025 07:33

4. a1 ve a2 gayet net anlatmış. yol yakınken kendinizi fazla kaptırmadan vaz geçin ss. bu adamdan bi cacık olmayacak.

4 aralık 2025 09:03

5. o ne ya 0 iletişim.

yan yanayken herkes iyi anlaşır.

olmz bundan. sal

4 aralık 2025 09:40

6. sal bacım bundan iyi bir şey çıkma ihtimali yok

4 aralık 2025 10:47

7. üzdünüz süslüler. bir şeylerin yolunda olmadığı zaten belliydi iyi hissettirmiyordu

4 aralık 2025 14:18

8. Ss valla aynısını yaşadım. Beraberken aşırı iyi, ilgili, el ele geziyoruz, iş yerine gidiyorum falan arkadaşlarıyla tanıştırıyor. Planlara inanılmaz sadık. Ama iki yüz yüze görüşme aralığında beni asla aramıyor, yazmıyor. Ben yazınca yine aşırı ilgili. 1-2 hediye falan aldı ben artık herhalde sevgiliyiz falan diye düşündüm fjfjk.

Ama sonra işte iki gün görüşmemiştik, şehir dışına çıkmış arkadaşlarıyla zaman geçirmiş falan. Mesela benim bundan haberim yok. O zaman böyle dank etti, hani ben bu adamın şu an nerede olduğunu bile bilmiyorum nasıl bir ilişki bu. Sonra açıkça ne hissettigimi falan anlattım. O da yukarıda dediğim gibi yazdı. Dedim teşekkür ederim ben böyle bir ilişki istemiyorum güle güle. Biraz üzüldü bozuldu ama hani "deneyelim" falan demedi. Güle güle yani ne yapayım böyle adamı

4 aralık 2025 14:28

9. A2ninki dürüstmüş gerçi, beninki "evlenelim" diyordu

4 aralık 2025 14:36

10. Süslü maalesef böyle tatsız bir anı ben de yaşadım. Yan yanayken paraşütle atlıyormuşuz gibi bi his. Uzaklaşınca öldü mü kaldı mı belli değil. Hatta hipotermi geçirmiş ondan bile haberim olmadı. Sonucu söylememe gerek yok siz tahmin etmişsinizdir

4 aralık 2025 14:51