süslüler heyceyn ceyda ve şehinşah dedikodusu?

bu kızı tesadüfen gördüm çok beğendim, stalklarken çook önceden tanıdığım biri olduğunu fark ettim. 2008 myspace bursa rap tayfadandı. kestel'de oturuyodu. arkadaşları ece, çağla (youtuber olan çağla), kübra falan. canfeza tayfasıyla takılırdı. çoooook güzel bi kızdı inanılmaz. yani şu an bu kızı beğenen varsa diye söylüyorum, hala güzel ama eskiden çok daha güzeldi düşünün :d o zamanlar herkes peşinden koşardı. küçüktüm aşırı beğenirdim. neyse bu kısımları bilen yoktur diye uzatmıyorum. yıllar sonra ilk kez gördüm ve merak ettim olaylar olaylar. şehinşahla evlenmiş ayrılmış bu senenin başında olaylı bi şekilde boşanmış şehinşah'ın avukatı kardelen başakmış falan omg araştırırken kimleeeer kimlerle beraber diye bağırmaya başladım hjsdjjjjj ilk kez dedikodu sorusu açıyorum evet işim yok bu aralar pek, bi şeyler bilen ve konuşmak isteyen süslüler varsa bekliyorum merak ettim...

1. şehinşah'ı bi ara ala tokel'le duymuştum galiba yanılıyo da olabilirim... dedikodu atar mısınız üstüme...

9 haziran 2020 12:36

2. Ben de takip ediyorum kfjfjdk daha önce ayrılmışlar ancak boşanmaları kesinleşmeden şehinşah sezen destina ile birlikteyken o da antalyalı dövmeci sevgili yapmıştı hatta şimdi göğsündeki dövmeyi o yapmış. Ben şehinşahın çocuğumuz için birlikteydik 2. seferde demesine inanmıyorum bence ilişkileri de vardı. Nasıl tanıştılar acaba onu merak ediyorum

9 haziran 2020 12:53

3. süslü ceyda eskiden beri rap camiasındaydı zaten dediğim gibi. düşün 2007 2008den bahsediyorum. o zamanlar myspace vardı. istanbula gidince tanışmışlardır belki bilemedim. o zamanlar da küçük rap konserleri olurdu partilerlerdi baya

9 haziran 2020 12:59

4. Çağla dediğin çetinöz mü süslü

9 haziran 2020 13:02

5. çağla çalışkan soyadını yazmayı unutmuşum. youtuber sayılmaz aslında twitterer ve instagramer daha uygun :d onlar taa o zamanlardan tanışıyor

9 haziran 2020 13:04

6. Kızın yüzü baya güzel ama hareketlerinde ve genel havasında bir varoşluk var sanki. Daha kibar nasıl ifade edebilirim bulamadım. Ama Şehinşahla yaşadıkları son meselelerde ceydaya üzüldüm açıkçası, Şehinşah ın ceydayı bursaya gönderip eve sevgilisini atması odadan çıkan kırbaçlar filan..

9 haziran 2020 13:35

7. Şehinşahın ceydayı aldattıgı ve daha sonra beraber oldugu kişi benfero nun eski sevgilisi melis kızlar bu arada

9 haziran 2020 13:54

8. Anon6 ben ceyda'yi en son 17 yasinda falan gordugum icin uzun hatirliyorum ya sasirdim

9 haziran 2020 14:03

9. Pkk'lı kardelen başşşşşşşak olayına ben de çok şaşırmıştım. Avukatın bu kız düşünsene ne kadar ciddiye alabilir hakim seni

9 haziran 2020 14:04

10. Ben barıştıklarında merak edip takip etmiştim ikisini de. İkinci çocuk hakkında konuşuyordu canlı yayınlarda Şehinşah, her konsere beraber gidiyorlardı. Çok güzelsin şöyle böyle. Fotoğraf paylaşmıştı üçünün olduğu kalpli. Ben çocuğum için katlansam atmam mesela öyle foto. Yaz yagmurumu söylerken gözüne bakmalar vs.

Sonra fake hesap açmıştı Melis ve kendisi için, orada baya ağır şeyler yazdı Ceyda hakkında. Ceyda da dalga geçti filan ama gerçekten rapciyle takismak zor djsjjs ağzı iyi laf yapıyordu.

9 haziran 2020 19:10