süslüler saçları yumuşacık yapan ürün öneriniz var mı?

saç serumu kullanıyorum, saç kremi de kullanıyorum ama saçlarım kalın telli olduğu için kuruyunca tekrar sert ve kabarık bir hal alıyor. çok etkili diyebileceğiniz bir ürün var mıdır?

1. pantene'in argan yağını kullanıyorum. indirimde yakalarsam da organix'in saç bakım yağını alıyorum. yumuşacık yapıyorlar.

28 nisan 2019 17:14

2. Geçen sene dove’nin sarı kapaklı olan advantage serisinin kremini kullanıyordum bayağı yumuşatıyordu.

Ve duştayken son şampuanlamada saçlarımı tarıyorum bayağı yumuşatıyor bu küçük detay. Elle bile yapabilirsiniz. Taradıktan sonra da haşur huşur taramak yerine o taradığım şekliyle duruluyorum. İyi geliyor

28 nisan 2019 18:44

3. Haşur huşur yıkamak*

28 nisan 2019 18:45

4. çok teşekkürler süslücümm

29 nisan 2019 01:01

5. watsonsun kendi markasinin yuvarlak biraz buyuk bira ozlu maskesi var bir efsane 20 tl kullaninca lutfen bana dua etmeyi unutma:D

29 nisan 2019 01:09

6. Süslücüm benim de saçlarım hem kabarık, dalgalı ve kalın telli.

Yaklaşık 1.5 yıldır dönüşümlü olarak john frieda “frizz ease “ serisini kullanıyor-dum zamlardan sonra beology şampuanı ve yine kabarmayı önleyici  saç maskesini kullanıyorum (güncel şampuanım OGX - aynı seri )hem yumuşacık hem de çok güzel temiz kokuyor, kabarmasını önlemek amacıyla john frieda frizz ease mavi serumu öneriyoru m,dediğim gibi 1,5 yıldır rutinim bu şekilde hem düz hem kabarmıyor.

Son tüyo saçlarım ıslakken ısıdan koruyucu bir spreyle kurutuyorum bu da etkili sanırım

29 nisan 2019 01:45

7. elseve'in Saç Güzelleştirici kremi denenebilir :)

29 nisan 2019 11:32