süslüler sizce iphone 13 pro mu yoksa bir 13 mü almak mantıklı?

pronun fiyatı almış başını gitmiş ama acaba almışken pro almak daha mı mantıklı? bir de sierra rengine vuruldum ama nasıl olsa kılıf takılıyor. fiyat farkları da epey var, bu işten anlayan varsa hangisini almak daha mantıklı sizce?

1. Başlığa neden bir yazmışım anlamadım, klasik 13 mü yoksa pro mu alınmalı demek istemiştim.

16 temmuz 2022 00:45

2. farkları bildiğim kadarıyla 13 daha hafif, batarya kapasitesi daha iyi ama video oynatma süresi olarak 13 pro daha fazla. pronun rami daha yüksek, ekran yenileme hızı daha fazla ve 3. kamerayla birlikte gelen kamera özellikleri var, onların detayını bilmiyorum araştırabilirsiniz. 5-6 bin fark oluyor genelde modeller ve proları arasında. 5-6 bin benim için değmezdi açıkçası mesela 12 de alabilecekken 11 almıştım ben aynı şekilde farklara bakıp 5 bin daha fazla vermeye gerek görmediğim için. kamera farkı işi fotoğraf çekmekle alakalı falan olmayan insanlar için dert değil bence. ben 13 alacak olsam toz pembeyi, pro alacak olsam sierrayı alırdım. aradaki fiyat farkı (eğer zaten sizde yoksa) airpods pro veya watch se almaya yetecek kadar fazla yani.

16 temmuz 2022 00:57

3. Çok teşekkürler süslü aynen ben de 13 klasik alırsam toz pembeyi beğendim. Fotoğrafla epey ilgileniyorum aslında hatta işimin de bir parçası diyebilirim. Kafam çok karıştı gerçekten bu fiyatlar normalleşti resmen eskiden 28 bin tlye telefon alacağımı söyleseler oturup gülerdim.  Yarın bir bayiye gidip bakıcam çok sağolun tekrar

16 temmuz 2022 01:14

4. aa işinizin parçasıysa biraz daha düşünebilirsiniz süslü. aynen öyle yani şaka gibi fiyatlar. ben de kendi telefonumu almak için teknosaya gittiğimde çalışanlar hiç gerek yok o kadar para vermenize konuşması yapmışlardı, çalışanlar bile bunu yapıyor yani. güle güle kullanın şimdiden :))

16 temmuz 2022 01:18