süslüler tatlı olmak vs güzel olmak arasındaki ince fark nedir?

çok tatlısın denilen insanlar çirkin mi oluyo şimdi? aradaki fark nedir yani? bi insan tatlıysa güzel de değil midir? tatlılık önemli mi sizce? kafamda deli sorulaaar

1. Bence birine inanılmaz gıcık olsanda, berbat bir kişiliği de varsa ama güzel kadın diyebiliyorsan. Budur fark. :)

6 ağustos 2018 19:38

2. bi tercih hakkınız olsa çok tatlı olmaktan mı güzel olmaktan mı kullanırdınız:(

hayatımda kimse güzelsin demedi herkes hep çok tatlısın diyor üzülüyorum galiba ben çirkinim

6 ağustos 2018 19:39

3. Zevkler renkler ama güzel serenay barbara tatlı mı? Serenay güzel değil olsa olsa cool olur, barbara da net güzel.

6 ağustos 2018 19:44

4. sempatiklik biraz daha kişilikle alakalı değil mi? benim kasttetiğim tatlılık hiç muhabbetin olmadan yüzüne tipine göre kanıya varılan tatlılık

6 ağustos 2018 19:46

5. Erkek dilinde seksilere güzel, böyle bıcır bıcır tiplere tatlı deniyor.

6 ağustos 2018 19:50

6. Tatlılık auradan geliyor bence. Bana kalırsa insanın davranışları, jest ve mimikleri, tepkileri onu tatlı kılıyor. güzellik ise cismen gördüğüm. He karakterini sevdiğim insanlar da bana genelde güzel geliyor orası ayrı.

6 ağustos 2018 20:17

7. Şu an beğendiğim kadınları yani güzel bulduğum kadınları düşününce hepsi aynı zamanda tatlı da. Miranda kerr’i çok beğenirim mesela ve tatlı da bir kadın. Soğuk ve sert durmuyor. Liv tyler mesela hem güzel hem tatlı. Beren saat, Nur fettahoğlu,Elçin sangu... yabancı kişilerin isimlerine çok hakim olmadığım için sayamıyorum ama tatlı demek güzel değil demek kesinlikle değil.

6 ağustos 2018 20:34

8. Tatlı olmanın aslında basit bir açıklaması var ve kesinlikle minyonlukla alakası yok, tamamiyle yüz yapısı.hemen hemen her insan bebekleri/küçük çocukları tatlı bulur, dikkat ettiyseniz bebişlerin ve çocukların yüz hatları çok yumuşaktır. Yüzleri yuvarlağımsı, göz bebekleri ise iridir ve genel olarak yüzlerinin büyük bölümünü işgal eder. Burunlarının sırtı belirgin değildir göz arası basıktır böylece göz mesafesi de fazladır, burun miniktir. Ağızları küçük, dudakları çıkıktır, çene dar ve kısadır alt dudakta sevimli bir sarkıklık olur buna bağlı. Yanaklar dolgundur çene hattı belirgin olmaz, kaşlar seyrektir ve düzdür asla kavis yoktur.göz altlarında en ufak çöküntü veya burun kenarında mimik çizgisi yoktur,cilt gergindir, kimi zaman yanaklar pembe olur. Bu dediklerimin hepsi olmasa da bir kısmı olduğunda (gizlinot: En önemlisi burun ve göz) yetişkin bir insanda olduğunda otomatikman biz ona "sevimli" veya "tatlı" deriz. Yetişkin hatlarıyla bu dediklerimin karışımından ise "güzel" çıkar, seksi ise apayrıdır. Aura diye bir şey yoktur.

6 ağustos 2018 22:09

9. Bana da herkes çok tatlısın diyor süslüm. Hatta çok yakın arkadaşım 'sen güzelden ziyade tatlısın' demişti biraz alınmıştım. Ben şöyle düşünüyorum erkekler bi kızı tatlı buluyolarsa konuşmaları daha kolay oluyor. Mesela bana hiç mesafeli yaklaşan ama benden hoşlanan birini görmedim. Kendimi övmek için söylemiyorum ben çok dikkat çeken biri değilim ama benden hoşlanan biri olduğu zaman kolay bi şekilde konu açarlar çekinmezler vs. Bu bence kötü bi durum. Ama mesela bi kızı güzel bulduklarında hemen yanaşmıyorlar. Bu sanırım samimiyetle alakalı bişey bana göre

6 ağustos 2018 22:56

10. bana tatlı çocuklara kullanılabilecek bir sıfat gibi geliyor. daha çocuksu tipli davranışlı insanlarda kullanılabilir. minyonluk değil bu arada yüz hatları olarak çocuksuluk. ama güzellik çok daha farklı bir şey. bana tatlılıkla aynı yerde olmaz gibi geliyor çünkü çok daha dişi bir sıfat. kafamda dişilik ve çocuksuluk birleşemiyor. mesela liv tyler direkt güzel bir kadın ama tatlı değil. tabii bunlar öznel yargılar her birey farklı algılıyordur bu kelimeleri.

7 ağustos 2018 03:25