süslüler the purest markasının retinol serumunu yoğun nem veren göz kremiyle karıştırıp gözaltına sürebilirmiyim?

güneş koruyucu mutlaka kullanıyorum. sizce nasıl kullanmalıyım? gözaltımda da işe yarasın istiyorum.

1. Ben hc care retinol serumu göz çevreme de sürüyordum ama göz kremimle karıştırmıyorum. Serum emilince üzerine göz kremi sürüyorum fakat içeriklerin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat et

10 haziran 2022 16:25

2. A1 teşekkür ederim süslü cevabınız için. Peki siz o şekilde etkisini gördünüzmü ince çizgiler için ? Birde hangi içeriklere dikkat etmeliyim,cevaplarsanız sevinirim.

10 haziran 2022 16:37

3. retinolle asitler kullanılmaz. niacinamide, peptit, seramitler kullanılabilir onu demiş olmalı a1. göz kremi olarak retinol içerikliler var ben olsam onları denerdim baslangıcta. avene ve la roche posay'de olması lazım.

10 haziran 2022 16:41

4. A3 sizce sabah c vitamini sürüp aksam retinol kullanabilirmiyiz? Bu arada teşekkürler cevabınız için.

10 haziran 2022 16:52

5. bence macera aramaya gerek yok c vitamini de asit sınıfına giriyor l-askorbik asit. kullanmasan daha iyi edersin. gene de baskaları da yorum yapsın süslüm. hyaluronik asit kullanabilirsin bu arada. onda sorun yok.

10 haziran 2022 16:56