süslüler ya basketçi sevgili istiyorum ?

maç izlemek çok keyifli maç sonrası sevgililerini öpüşlerine çok özeniyorum çok tatlı değiller mi sjajajah

1. İtiraf saati: aşırı uzun insanlardan rahatsız oluyorum. Partnerimle aramda 20cmden fazla olsa delirirdim ki benden 20 cm uzun arkadaşım var ona da ofiste zor alıştım. Ve aşşırı uzun tipler bana avareli anımsatıyor.

Ama ekrandan tatlı görünüyor evet

13 eylül 2025 00:46

2. Yaa

Son sevgilim 193tü bende 168-170tim ama iyiydi ya ben sevmiştim uzun boy

13 eylül 2025 00:48

3. 777 senin için manifestliyorum

13 eylül 2025 01:01

4. Hahhahahah çok tatlısınız

13 eylül 2025 01:22

5. of gerçekten basketbolculara bakın hepsinin mutlu bi yuvası güzel bi ilişkisi var futbolcular gibi daldan dala değiller hep çok takdir etmişimdir

13 eylül 2025 01:27

6. Di mi ya ve geneli tipsiz değil futbolcular 1.10 boy kötü kötü tipler iq 3

13 eylül 2025 02:01

7. Aşkım allah sana cedi osman versin <3

Ya benimki zaten çok saçma ben de 172yim ve mesela ofiste 2m biri var o tek başına asansördeyse binmiyorum falan. Ama bence benimki daha psikolojik bir şey aşırı uzun insanların yanında rahatsız hissediyorum. Eşim 1.78 mesela. Kendimden kısa sevgililerim de oldu, hiç dert etmedim. Ay ahfjf ofisteki arkadaş sa 190 yuh abi noluyo. Tanışmak için masaları geziyor ben dalmışım yanıma geldi tepemde kocaman insan görünce bi hih diye korktum djfkgk

Benim ✨görüşüm✨ ben ortaokulda falan 172 oldum yani çok uzun süre arkadaş çevremdeki açık ara en uzun şey bendim herhalde ondan bana çoculluğumu anımsatan şeyleri sevmiyorum.

Evet benim hormonlar da tatlıymış dimi sjffk

Btw futbol, futbolcu ve futbol seven insan da sevilmez. Maks böyle niş bi alanla ilgilenir gibi ilgilenip dünya liglerini takip edecek. Fönör gösssörörö falan ıyyy

13 eylül 2025 06:31

8. İmkansız değil bence süslü duygu özaslan yaptı mesela jdkd bir sürü de basketbol takımı var biraz daha küçüklerin oyuncularına baksan yazsan olur belki cidden dene

13 eylül 2025 12:53

9. Aşklarım ben 28im zaten ya bana +29 lazım bulur muyuz ki sksksk gerçekten duygu özaslan şu an idolümdür rol model hahahahha

13 eylül 2025 15:49

10. ahahha ss boyun +180se zaten tek seçeneğin onlar oluyor :((