süslülerim selam yakında evleniyorum ve şuanlık yaşayacağımız ev giriş kat bu evde çok kalıcı değiliz max 6 ay. ?

perde konusu kafamı kurcalıyor şuanki evimde bütün camlar yere kadar. yeni taşınacagım evde ise belirsiz ama bundan da büyük olamazlar. şuan aldığım perdeleri diğer evimde de kullanmak istiyorum o yüzden sizce nasıl tercih etmeliyim. normal tül çekmeli güneşlik ve fon düşündüm hem stordan daha kolay temizleniyor ama bunu kornişe mi yoksa rustiğe mi asmalıyım bilemedim. bir de akşam ışığı açtığımızda mesela yatak odasında fon olmadan sadece güneşlik (gizlinot: stor değil eski usul) ve tülden dışarı gölgemiz yansır mı yoksa fon şart mı ? mahalleye sevişirken hacivatla karagöz oynamayalım dkdkjf

1. Güneşlikleriniz ne renk ss?

15 mart 00:51

2. süslü almadım ki daha sjshd

15 mart 01:13

3. Giriş katta oturulur mu kız bulamadın mı bi zengin koca :(

15 mart 10:03

4. Yeni eve uymaz. Şu an idareten metre işi bir şeyler kestirin. Giriş kat olduğu için bakan da olur ışığı geçirmeyen fonlardan alın. Gölgeniz illa ki yansır. Ama bunları ucuz şeyler alın yeni evime de takarım diye düşünmeyin yeni eve uyması yüzde beş ihtimal falan maksimum. Türkiyede evleri belirli bir standartta yapmıyorlar hepsinin tavanı camı eni genişliği farklı.

15 mart 16:07