süslülerin daha önce kullanıp kalitesinden memnun kaldığı güneş gözlüğü markaları?

süslüler benim gözlerim çok sulanıyor parlak ışıktan filan. bu yüzden yakıcı güneş çıktığı günden itibaren güneş gözlüğü kullanıyorum yaklaşık ekime kadar. hazır yaz geliyorken kendime kaliteli, ultraviyoleli filan bi gözlük daha alayım dedim (gizlinot: elimde rayban damla modeli var) ama piyasada çok fazla marka var........ help

1. he bir de lütfen anonim olmayın ki size daha sonradan ulaşıp soru sorabiliyor olayım. zira gözlerim konusunda çok hassasım :((

28 şubat 2018 18:26

2. Eye connection.

Çok memnunum. İnternet sitesinden ya da instagramdan modellerine bakabilirsiniz.

28 şubat 2018 18:29

3. Benim de gozlerim cok hassas, kisin bile yagmur, kar yagmadigi surece gunes gozlugu takarim zaman zaman. Ray ban jackie ohh 2 kullaniyorum. Kocaman, kaynakci gozlugu gibi oldugu icin yanlardan da isik girmiyor. Gayet memnunum. 2 sene once 300 tl civarina almistim.

28 şubat 2018 18:48

4. sevgili anonim, rayban ben de kullanıyorum yukarıda yazdım. rayban dışında bi marka arıyorum raybanın kalitesini zaten biliyorum çünkü :) ama bahsettiğin model hala satıştaysa bi bakayım, çok teşekkür ederim :)

28 şubat 2018 18:54

5. Ralph Lauren 4 senedir kullanıyorum öneririm, ek olarak herhangi beğendiğiniz bir çerçeveyi alıp iyi bir marka uv filtreli cam taktırabilirsiniz.

28 şubat 2018 19:07

6. lindberg. uygun fiyatlı çerçeveye cam taktıracağım, cam kaliteli olsun derseniz zeiss cam taktırabilirsiniz.

1 mart 2018 01:18