sıcak suyumuz yok, çamaşır makinesi soğuk su ile yıkar mı?

gazımızı henüz açmadılar dolayısıyla sıcak su akmıyor. hiç yoktan iyidir diyerek sıcak su olmadığı halde çamaşır makinesini çalıştırsak mı yoksa yıkamaz mı? arkadaşım iç çamaşırları dışındaki şeyleri yıkayabiliriz dedi, öyle mi?

1. Saftirik suslu camasir makinesi suyu kendi isitiyor bshsbshhshsj

24 eylül 2021 15:27

2. Yavrum benim çok tatlısınız ya ahhhHldjaha kendi ısıtır makine merak etme

24 eylül 2021 15:28

3. Hani reklamlarda bi alet gösterip "kireçlenmiş, calgon kullanın.." diyorlar ya, işte o ısıtıyor suyu:) yıkayın süslüm.

24 eylül 2021 15:31

4. Anonim 3 😅

24 eylül 2021 15:35

5. Ahahahahahhahahahah çok tatlısın süslü

24 eylül 2021 15:39

6. ss yalnız değilsiniz üzülmeyin, ben de şu an öğrendim bu bilgiyi...

24 eylül 2021 15:42

7. Anonim 6, ben de...

24 eylül 2021 15:49

8. Z kuşağı gümbür gümbür jfjjfkt

Doğalgazsız evlerde nasıl oluyo düşünmüş müydünüz peki ıfhıgo

24 eylül 2021 16:54

9. Daha da önemlisi doğru vanaya bağlandığına emin olun. Bizim bir önceki evde nedense bir sıcak bir de soğuk su vanası vardı. Taşınırken taşımacılar soğuk su vanasına (mavi lastikli) bağladı gitti. Makineyi bir çalıştırdık, bitince kapağını açtık içi kaynamış resmen, neredeyse alev çıkacak. Aptal ev sahibi söylememiş musluklar yanlış, mavi olan sıcak, kırmızı olan soğuk diye. Tamirci çağırıp düzelttik.

Tek vana varsa sıkıntı yok. O değil de ss, makinenin bir hortumu var, bir vanaya bağlanıyor. Sıcak suyun nereden geleceğini düşündün? (O vana sıcak diye düşündüysen soğuk suyun nereden geleceğini düşündün?)

24 eylül 2021 23:56