saçımı bakıra boyatmak istiyorum tavsiyeler?

merhaba süslüler, saçımı bakır tonlarına boyatmayı düşünüyorum. saçımda şu an ombre var o yüzden ilk boyamayı kuaföre yaptırıp sonraki dip vs kendim evde yapmak istiyorum. bu konuda tecrübesi olan süslüler tecrübelerini paylaşabilir mi? ne kadar sürede boyamak gerekir, rengi aktıkça boya dışında jel şeylerle parlaklığı bir süre sağlayabiliyormuşuz sanırım. bi de saçı geri dönülmeyecek şekilde yıpratır mı? renkten sıkılsam birkaç ay sonra tekrar kendi saç rengim kestaneye dönebilir miyim?

1. Bakir renk oyle kuaforde bir boyayayim sonra eve gecerimlik bir renk degil bence. Iyice saca oturmasi için bir sure kuaforun ilgilenmesi gerekiyor. Boya araliklarini baslarda o belirliyor zaten rengin oturmasi icin. Renkten sıkılırsaniz da hemen oyle donemezsiniz. Uzun sure sacinizin altindan bakir cikar tekrar tekrar boyatmak zorunda kalirsiniz. O yuzden cok cok iyi dusunup karar verin derim maddi manevi pisman olmamak adina.

11 nisan 2022 20:12

2. Ayy ben de bu aralar sacimi bakira boyatmayi dusunuyorum sizin gibii, takipteyim su an ^^

11 nisan 2022 20:12

3. Burda bi süslü soru açmıştı saçını bakır boyatmıştı. Aşırı güzel bi renkti süslü de bi o kadar güzeldi umarım görüp yazar

11 nisan 2022 20:14

4. a1 süslü arkadaşımın arkadaşı saçını kendisi boyadı boyamaya da devam ediyo iki farklı boyayı karıştırıp yapıyomuş rengi de süper winxteki bloom rengi diyebilirim, o yüzden boyamayı evde devam ettirebilirim diye düşündüm. Rengi çok çabuk akıyomuş fakat sürekli boyama döngüsüne girmek istemiyorum en azından ayda 1 uğraşabilirim onun dışında rengi aktıkça jelle rengini tazelemek istiyorum

11 nisan 2022 20:18

5. Suslu tipin nasil bilemiyorum ama meryem uzerli tarzindaysan ve habire ugrasip sacina bakimdir boyadir yapacaksan boyat gitsin bence. Yukarida bir suslu herkes yapiyor bu ara demis ama sacma sapan tipler yapinca bence çingene gibi duruyor. Sari da bakir da herkes yapsa da herkesin kaldirabilecegi renkler degil o yuzden yakismayan da dikkat de çekmiyor. Bir de en az 20-25 gunde bir boya istiyor yoksa cok bakimsiz bir görüntü oluşuyor hem renk soluyor hem dipler buradayim diyor. Yani zor bir renk ama hakikaten ugrasani ve yakistirani mutlu eder.

11 nisan 2022 20:43

6. a5 beyaz tenliyim o yüzfen yakışacağını düşünüyorum yalnız öğrenci olduğum için ilk boyamadan sonraki boyamakarı evde yaparım bakım konusu da anca evde yapılan saç maskeleri falan olur:( yıpranma düşüncesi beni korkutuyo o yüzden diplere değilde saçımın kalanında renk sokması olunca jelle telafi ederim diye umuyorum ayda 1 boyasam yeter umarım:( kafam da karışık rengi çok istiyorum ama uğraştıracağının da farkındayım...

11 nisan 2022 20:53

7. Saçınız açık renkse yani açmaya gerek kalmadan boyayabilecekseniz dipleri evde de halledebilirsiniz tabi. Ben kendi saç rengime tek seferde dönmüştüm sorun yaşamamıştım. Koyu kızıllarda yaşanıyor o bir türlü kapanmama sorunu

11 nisan 2022 21:35

8. Saçımı 2 senedir bakir kullanıyorum ve 3-4 haftada bir boyuyorum bunun dışında saciniz yavas uzayan bir sacsa dibi hemen çıkmaz ama rengi solar. Bunun için jeans color şu bazlı boyalar var. O boyadan saçın boyutune göre 5-6 pompa ve herhangi bir saç kremini de daha fazla sıkarak karıştırıp istediğimiz tonu elde ediyoruz koyu veya açık ve saça cila çekmiş oluyoruz saçın o solgun görüntüsü gidiyor

12 nisan 2022 05:12

9. saçlarım bakırken (uzun süre bakırdı artık oturmuştu) palette naturals 8/77yle başladım daha sonra palette yoğun renkler 7/77 karıştırarak boyamaya başladım doğal bir renk elde ediyordum. diplerim geldikçe sadece dip değil komple boyama yapıyodum ben çünkü renk saçıma her ne kadar otursa da canlılığını zamanla yitiriyor. youtubeda sadece dip boyayıp uçlarına jeans colorla cila yapan bir kız vardı bir kez onun aklına uyup, saç kremini jeans color günbatımı ile karıştırdım. ve hayatımın hatasıydı saçlarımı geri toplayana kadar canım çıktı. kazık gibi sertleştirdi ve saçlarım kuruyken bile o bakır renk sağa sola bulaştı özellikle yastıklara. aktıkça da fosforlu bi sarı-turuncuya dönüştü ki ben doğaldan uzak bakırlardan nefret ediyorum.

şimdi tekrar dönmek istiyorum ama saçımda renk eşitsizlikleri olduğu için açmam gerek bunu evde yapamayabilirim, kuaför de doğallıktan uzak iğrenç bi turuncu yapar diye de korkuyorum. istanbuldaysan eğer kuaför tavsiyene açığım ss :D

12 nisan 2022 11:04

10. selenice, saçını ayda 1 boyatınca yıpranma durumu nasıl oldu, ev tipi bakımla toparlanacak düzeyde mi? cila konusunda üzüldüm çünkü canlılığını korumak için sürekli boyayla uğraşmam arada onu yaparım diyodum zaten kuru saçlarım var iyice sertleştirse ne yaparım bilmşyorum:D benim de saçımı açıp üstüne boya yapacaklar haftaya anadolu yakasında bir kuaföre gidecem memnun kalırsam ismini paylaşırım

12 nisan 2022 22:43