saçımın rengi çok açık oldu cila ile koyulaştırabilir miyim?

süslüler ombre sevdam yine hüsran ile sonuçlandı. ben daha önce kum beji diye söylenen sarı istemiştim ama neredeyse platine yaklaşan çiğ bir sarı yapıldı. (hadise'nin şuanki saçına benzer) ve bu sarıya göre de dibim çok koyu kaldı. ama asıl sorun şu ki geçişler özellikle saçımı topladığımda çizgi çizgi duruyor. bir bütünlük sağlanamadı saçımda. canım çok sıkkın. hem çok para verdim hem saçım çok yıprandı hem de istediğim renk olmadı. şimdi tekrar düzelttirmeye gidicem ama daha çok zarar vermelerinden korkuyorum. cila ile bu sarının tonu değişir mi sizce. o çizgi çizgi görüntüyü biraz dipleri aşağı çekerek yapsa olur mu ki. bilen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

1. Süslü instada bi kuaför var seninki gibi ombrelere doğallaştırma diye bişey yapıyor ve baya iyi oluyor. Hatta bende bir sonraki ombremi ona yaptıracağım yaptığı saçlar çok güzel. İsmini bulayım yazacağım. Bu arada cila ile uçlardaki sarı da tonlanabilir ama tabi sürekli yaptırmanız ve mor şampuanla desteklemeniz lazım ki aynı tonda kalsın.

21 haziran 2023 22:16

2. Cila yapabilirsin. Ki dümdüz mahalle kuaförü bile yapabilir çok pahalı da değil boyatmanın 10da birinden azdır. Sorun rengi ise cila çözer. Zaten sarı olduğu için ileride de hep rengi açılacak ve cila isteyecek ne yazık ki. Geçişler sorunsa çok geçmeden düzgün bir kuaföre düzelttir bence. Evet çok para verdin ama şimdi düzeltmezsen ileriye dönük hep sinir olacaksın. Bir kerede düzelttir içine sinerek kullan bence.

21 haziran 2023 23:21