saçınızı kaç ayda 1 boyatıyorsunuz(aktığı için) ve saç renginiz ne?

boyatmak istiyorum zengin sıcak sarıyı bilen var mı? akıyor mu o renk

1. En geç 3 haftada bir en erken 2 haftada bir boyuyorum. Şuan kullandığım renk küllü kumral ama öncesinde mavi siyah kullanıyordum onda da aynı sıklıkta boyuyordum.

11 mayıs 2020 14:05

2. Süslü 500 tl verenler her ay 500 mü veriyor yani veya iki ayda bir 500 mü veriyor :0 her boya akıyorsa evde kendim boyayayım

11 mayıs 2020 14:07

3. her boya akıyor elbette. kuaförde 500 lira verip boyattığın saçın da ömrü maksimum bir-iki ay; evde 50 lira maliyetle boyadığın saçın da... üstelik bir de bir tık daha "lüks" segmentte bir salonda boyattıysan, bunun "iki hafta sonra gel cila yapalım", "bir hafta sonra gel bakım maskesi yapalım" , "bir ay sonra gel dip+cila yapalım" ıdı yapalım bıdı yapalım diyen "tüccar" kuaförü var...

normal koşullarda saçını hangi teknolojiyle, hangi markayla , hangi renge boyarsan boya ikinci haftadan itibaren düzenli yıkama, güneş vb etkilerle renk muhakkak bir parça solar. solmaması mümkün değil. ve bir ay boyunca da kademeli olarak solmaya devam eder. bir ayın sonunda, salondan çıktığın o andaki parlaklıkla alakası bile kalmaz.

kuaförlerde kullanılan , bir takım ürünler, ışık ve boyama sonrası hemen çekilen fön (ki bence bu çok zararlı) insanı manipüle ediyor. eve gidip saçını tekrar yıkadığında aslında bir "head and shoulders" mankeni olmadığını anlıyorsun.

ben saçımı iki-üç ayda bir düz siyah kit boya ile kendim boyuyorum. ulaşamadığım yerleri de eşim boyuyor. siyah, diğer renklere oranla daha zahmetsiz, daha az bakım istiyor ve kolay kolay solmuyor. bu yüzden kuaföre ihtiyaç duymuyorum.

zengin sıcak sarı zor bir renk... saçının taban rengi ne, cilt alt tonun ne, saçında şu anda boya var mı? bir sürü değişkene göre şekillenebilecek bir renk; hem de ilk boyamada tutturması zor olabilir. sarının bakımı zaten korkunç zor. bir - iki yıl kullanmıştım.

11 mayıs 2020 14:27

4. Valla süslüm bi boyaya aylık 500tl verecek bütçem yok, olsa da ruh sağlığım kaldırmaz ahdjdhs bahsettiğim gibi önceden saçlarım mavi siyahtı, açma işlemini de evde yaptım boyamayı da evde yapıyorum. Evde açamam derseniz kuaförde açtırır evde boyarsınız. Boyamada bir şey yok zaten. Ayrıca profesyonel boyalar kullanıyorum 5 liraya da var 100 liraya da. Saçıma 2 tüp boya gidiyor. Oksidanı da litrelik aldım. Tek boyama 30 liraya anca mal oluyor.

11 mayıs 2020 14:36

5. Loreal 6.66 rengim ayda bir boyuyorum. renk her ne kadar aksada 2 3 haftada bir boyamak bence fazla yıpratır.

11 mayıs 2020 15:33

6. a3 saçınızı çok merak ettim süslüm.

11 mayıs 2020 15:38

7. bayağı açık ve soğuk bir renkmiş. şu an anladım verdiğiniz ücreti :)

11 mayıs 2020 16:07

8. bir de soru sahibi evet ilk ay ne verdiyseniz nerdeyse her ay onu vermek zorunda kalacaksınız. akmasını geçtim sonuçta saç uzuyor. her ay dip boya + boyalı saç olduğu için bakımlar, arada cila vs. ona göre planlayın.

11 mayıs 2020 16:10

9. anonim 5. loreal 6.66 nasıl bir kızıl. ambalajda açık duruyor ama kullandıysanız palettenin kızıllarından 6.66ya benziyor mu?

11 mayıs 2020 21:57

10. Palettenin boyasini kullanmadim ama ben siyah saçlarımın üzerine boyuyorum 6.66yı direkt. Dolayisiyla ilk boyadigim zamanlarda palettekinden daha koyu oluyordu ama zamanla oturuyor renk. Işığa göre renk çok değişik görünüyor. Bazen tam ateş kızılı gibi bazen daha mürdüm. Boyadigim zaman ilk hafta rengi gerçekten mükemmel duruyor ama akmis halini de cok seviyorum ben.

12 mayıs 2020 07:26