saç maşası yardımı önerisi her şeyi

selamlar size süslü kardeşlerim! saç maşası almaya heves ettim ama internet engin bir deniz ve ben bu denizde boğulmak üzereyim.Saçlarım dalgalı, uzun gür sayılır ama ince telli. İstediğim ve heves ettiğim şey düzgün duran bukleler ama düğün saçı gibi ince istemiyorum. kalın istiyorum. mesela şöyle sadece saçımın alt kısmına yapacağım kalın bukleli modeller yapmak istiyorum, bu arada saçımda düz/kırık fön falan durmaz genelde, rüzgara bi çıkarım eski haline döner https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2a/6b/47/2a6b471524920ff92bb369a5ef08127c.jpg http://www.sacrenkleri.gen.tr/wp-content/uploads/2012/01/bukleli-sac-modelleri-5.jpg benim gibi olan ve maşa kullanan üstüne bir de sonuçtan memnun kalan var mı aranızda? ne boyutta bir maşa kullanmalıyım? hangi marka iyidir? yoksa boşver sen kullanma mı diyorsunuz :D önerilerinizi bekliyorum. (Cevahir avmde dışarda bir saç şekillendirici standı var her gittiğimde görüyorum çok göz alıcı gözüküyor pembiş pembiş her şey ve genelde önünde kadınlar oluyor saçlarında deneyen. hiç heveslenmediğim için adına sanına dikkat etmemiştim onun hakkında bilgisi olan varsa ve yazarsa yine sevinirim :) )

1. benim yıllar önce aldığım hala taş gibi olan maşamın markası remington. çok kaliteli ama o zamanlar bilmediğimden 19mm olanı var elimde çok ince düğüne gider gibi bir görüntü kaçınılmaz.

25 mm lik fakir marka variş görüyor ama ı ıh o da bana yetmedi. en güzeli yine remington'ın maşalarından 38 mm lik olanı ben de kendime alacağım yakında. en doğal bukleleri sağlayan bu büyüklüktekiler genelde. zamandan da tasarruf oluyor sarması daha kolay. boyner teknosa ykm gibi yerlerde var fiyatı da 120 liraydı. remingtona güvenim tam o yüzden bu para çok makul.

(link: http://www.boyner.com.tr/urun/remington-sac-masasi-1890184-519407459-100000454-10342.html maşa da bu)

bu büyüklükte bir maşayla (link: https://youtu.be/RNm9xCuzxyY?t=107 şu) videodaki gibi bukleler elde edebilirsin.

hee aklıma geldi babyliss'i de baya beğenen var onda da 38 mm çapında maşa bulabilirsin.

21 ağustos 2015 16:22 21 ağustos 2015 16:23

2. (yazar: yasoliten) remington ve babyliss öneriyor insanlar genelde ama babyliss biraz adı yüzünden bu kadar pahalıymış gibi geldi bana, remingtona kanım ısındı sanırım okuduklarım ve gördüklerimden. önerin için çok teşekkür ederim seçeneklerime ekledim ben de remingtonı :)

21 ağustos 2015 16:38

3. Remington masada cok iyi diye duydum, ben kampanyaya denk geldigim icin, hem de garanti iyi cikar diye babyliss almistim. Daha once philips de denedim, bir is seyahtai icin arkadasimdan odunc almistim, aman allahim saclarim bi haftada cali supurgesi gibi olmustu. Her yerinin esit isinmasi, guzel cabuk isinmasi, saclarini yakmamasi onemli. Bir de ince telliyse en kalinini alma o zaman dalgalar tutmuyor, 32 var bende o iyi gibi, 38 cok kalin mesela sana. O guzel pembis masali yerde kalinlardan bi iki tane deneyip bakabilrsin hangisi daha iyi tutuyor diye.

21 ağustos 2015 19:02