saç maskesi mi daha çok işe yarar yoksa leave-in conditioner mı?

siz neye göre seçim yapıyorsunuz acaba? saçlarım epey yıpranmış durumda. (açıcı kaynaklı değil + 5 senedir boya yok ama kınalı yapıncak gibiyim, tülerik hep saçlar) bir de başka soru işaretlerim var duşta kullanılan saç ürünleri hakkında: 1-saç derimde kabuklanma var ve onun için vichy dercos kullanmaya başladım. şu an iyiye gidiyor şükür... 2-daha önce kullandığım saç ürünleri sebebiyle omuzlarımda ve sırtımda sivilceler oluşmuştu. yeni yeni geçtiler diyebilirim. bu bağlamda, maske yapmanın bir püf noktası var mı? tokayla tuttursam saç derime değecek, tutturmasam omuzlarımda sivilce çıkmasından korkuyorum gene. yol gösteriniz lütfen.

1. Saçlarını kestirmek

8 mart 2025 13:05

2. Sadece 2'ye cevap verebilirim. Ben saçımı hafif mandal tokalarla topluyorum. Yıkarken de başımı aşağı eğiyorum. Sivilce problemini o şekilde çözmüştüm. Hafifçe topladığım için derime de çok temas etmiyor.

Mandal tokadan kastım da bildiğimiz mandal tokatlar değil. Yanlamasına takılanlar var. İncik boncukçularda bol bol bulursunuz dediklerimden

8 mart 2025 13:39

3. kafani one egerek yikayabilirsin zeka kupu

8 mart 2025 13:42

4. En az on dakika bekletmek gerekiyor ya hani? Başımı öne eğip bekleyeyim bari, dahiyane çözüm...

8 mart 2025 13:49

5. Durulanmayanları tercih edebilir ya da maskeden sonra vücudunu sabunlamaya geçebilirsin. Ben kremi durulayıp toplayıp vücudumu yıkıyorum sivilcelenme olmuyor ama çok ürün bekletmiyorum öyle bir sabrım yok duşta sürüp tarayıp yıkıyorum.

8 mart 2025 13:51

6. Toplayon o zaman lastikle, ne alaka sac derinize degmesi?

9 mart 2025 09:47