saçları hep güzel kokanlar nasıl başarıyorsunuz bunu?

saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum. saç kremi, maske vs kullanıyorum ama asla güzel kokmuyorlar. sigara kullanıyorum ama çok az yani tüm gün dışardaysam maksimum 5 tane falan içiyorum kokusu siniyor desem, evin içinde hiç içmiyorum zaten. dışarının şehir kokusunu saçım direkt içine alıyor gibi. eve gelince bir süre sonra geçiyor o koku ama ben istiyorum ki dışarda da mis gibi koksun. hani bazı insanlar vardır sarılınca buram buram güzel kokarlar saçlarından yayılır o koku. biliyorum anladınız ne demek istediğimi. eminim aramızda öyleleri vardır. neler yapıyorsunuz, hangi ürünleri kullanıyorsunuz? şampuanından saç yağına her şeye dikkat edip güzel kokulu saçlar istiyorum

1. Kış ayları Dışarı çıkarken bere takıyorum saçımı da örüp kabanımın icine sokuyorum. Örgü lif kullanıp haftada bir de kabak lifiyle keseleniyorum.vazelin kokuların süresini uzatıyor diyorlar boynunuzun kenarlarına incecik bir tabaka sürüp parfümü öyle kullanabilirsiniz. Bir de sigara aşırı siniyor süslü bırakmadıkça zor.

12 ekim 2022 00:30

2. Süslü ben kendimi bildim bileli saçlarım hep şampuan kokar herkes de söyler.Ama ben kokmasından hiç hoşlanmıyorum.Normal kendi kokusuyla kalsın istiyorum.Elbiseme parfüm sıktığımda hem şampuan kokusunun gelmesi hem parfüm kokusunun gelmesi beni hiç mutlu etmiyor.Ama dışardaki insanlar bunu fark etmiyor tabiki.Ben şöyle yapıyorum duş aldıktan sonra saçlarımı kurutmak hiç huyum değildir.Tarayıp ya at kuyruğu yapıyorum ya da şu adı het neyse kıstıraçlı tokayla arkadan dolayıp topuz şeklinde yapıyorum.Uyuyorum.İki üç günde bir duş almama rağmen gitmiyo koku.

12 ekim 2022 01:53

3. Benim yanimda 1 tane sigara icilse bile kokusu sacima siniyor. Sigara icenler sigara kokusunu almiyorlar artik tolerans mi gelisiyor nedir bilmem ama 5 tane iciyormussunuz az degil bence

12 ekim 2022 02:28

4. Sigara içilen ortamda olduğumda iğrenç kokuyor saçım. Bir tane iki tane fark etmiyor. İcmedigim için eve gelince o kokuyu hemen alıyorum. Üstelik sadece saçlarım değil üstümdeki kiyafetler de kokmuş oluyor. Her şeyi kirliye atip duşa giriyorum.

12 ekim 2022 04:01

5. Ben sigara içiyorum ama özellikle son dönemlerde dream long durulanmayan kremi var yA hani onu kullanmaya başladığımdan beri saçımın çok güzel koktuğunu söylüyor arkadaşlarım. Bana da geliyor kokusu. Sanırım serinin ürünlerinin kokusunun kalıcılığı var. Mesela daha önce de arkadaşımda saç kremini kullanmıştım o da baya koku bırakmıştı saçımda. Ki normalde saçım kötü kokmaz her gün banyo yaparım ama öyle parfüm gibi de kokmazdı. Belki bu durulanmayan krem sizde de işe yarar baya güzel bir kokusu var bi de ucuzdu bence boyutuna göre.

12 ekim 2022 04:51

6. Hepinize teşekkür ederiim. Evet sigara gerçekten çok olumsuz etkiliyor haklısınız fakat benim derdim sadece sigara kokusu değil yani mesela herkesin öve öve bitiremediği çok güzel kokan saç yağını temiz saçıma sürüp çıktığımda sigara içmesem hatta evde otursam bile o koku istediğim kadar kalmıyor saçımda. Çok kuru bir yapısı var belki ondan tutunamıyor kendimce bulduğum tek cevap bu. Çünkü vücudum güzel kokar ama saçlarımda kalıcı olmuyor.

Son anonim süslü teşekkür ederim ürün öneriniz için. O serinin şampuan ve saç kremini denemiştim evet diğerlerine nazaran daha kalıcıydı kokusu durulanmayan kremine de bakabilirim

12 ekim 2022 07:16

7. süslü ben panthene in şampuanını kullandığımda nasıl bir yoğunluğu varsa buram buram kokuyor. ama onun dışında başka şampuanlarda o kadar kalıcı olmuyor. aynı markanın saç yağı da var o da baya kalıcı. ama yağlı saç derim var ağırlaşıyor hemen dibe getirmiyorum kremi de bu yumuşatan yağları da. hatta ben kurutmadan çıkamıyorum eğer hava çok sıcak değilse sinüzitten dolayı. bi süslünün dediği çok doğru kendi kendine kuruduğu zaman çok daha kalıcı oluyor koku.belki kuru saç gözenekleri açık olduğu için daha çok siniyordur içine daha nem yönünden bakım yapmak bi taşta iki kuş olabilir.

12 ekim 2022 10:26

8. Süslü eğer nemsiz ondan tutunamıyor koku diye bi düşüncen varsa mantıklı olabilir çünkü benim saçlarım ombreli ve kuru normalde ama ayda bir gibi ev tipi bir keratin uygulaması yapıyorum o yüzden çok yumuşak ve nemli oluyor, belki de o kremin kokusunun kalma sebeplerinden biri bu da olabilir. Evde uğraşmak istemem dersen kuaförler de yapıyor.

12 ekim 2022 16:20

9. yapisal bi sey bu degistiremezsin. kalin telli kabaran elektriklenen sac tipiniz varsa sacinizda koku kalmaz. saci guzel kokan insanlar ince telli sakin saclari olanlar oluyor genelde

12 ekim 2022 17:22

10. Süslü tam olarak nasıl bir koku istyiorsunuz bilmiyorum ama kuaför ürünleri satan yerlerdeki saç yumuşatıcı spreylerin kokusu asla gitmiyor. Diğer ürünlerd ehiç böyle bir şey yaşamamıştım. Sabah sıkıyorum akşam hala saçımı sallasam kokusu etrafa yayılır.

Ben saçımı sık toplamam ama toplu saçta da o güzel koku daha çok kalıyor, evde toplayıp dışarda açık gezebilirsiniz.

12 ekim 2022 20:30