saçlarını düzenli düzleştiren, ısı uygulayan varsa bakabilir mi?

yaklaşık 6-7 senedir düzenli olarak saçımı düzleştiriyorum. günlük hayatta okula vs. gitmeyeceksem düzleştirmiyorum ama doğal hali o kadar kötü ki öyle olunca da fön çekmeden duramıyorum. bir kısmı dalgalı bir kısmı ince ince kıvırcık uçları ve arkaları düz kısaca şekilsizkdjdskhjn, ince telli, az, elektriklenip kabarıp tiftik tiftik olan saçlarım var. düzleştirince de pırasa gibi oluyor zaten gür olmadığı için. alnımda bebek saçları var onlar da elektriklenip sağdan soldan çıkıyor, ya da düzleştirmezsem terlediğimde vs. alnımda kıvırcıklaşıyorlar. zamanında stresten dolayı saç kopartıyordum onlar da yeni yeni anca kulak seviyeme geldiği için yanlardan da onlar çıkıyor. saçımı ısısız ya da sadece fönle yapsam rahat edemiyorum çünkü saç başlangıçlarım düzleştirmedikçe kıvrık kalıyor ve kabarık olduğu için üstlerimi düzleştirememişim gibi duruyor. neyse saç senaryom bu kadardı uzattım kusura bakmayın. brezilya fönü, bir bakım, keratin vs. o tarz işlemler bana yarar mı sizce? önerebileceğiniz bir işlem bir ürün var mı?

1. Bu arada kendim güncel olarak yves roche şampuan ve ısı öncesi bakım serumu, pantene hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Haftalık olarak da saç maskesi uyguluyorum

1 kasım 2023 14:34

2. saçın şekilsiz değil muhtemelen kıvırcığa yakın dalgalı düzleştirmek yerine curly girl methodunu uygulamanı tavsiye ederim süslü

1 kasım 2023 14:54

3. a2 cok denedim ama maalesef yeni uzayan ve bebek saclarimin tel tel saga sola cikmasi, kabarikligi ve elektriklenmesiyle birlesince hic guzel bir sonuc cikmiyor ortaya :( yani sonuc olarak dalgali bi sacim oldugu icin cok denedim cok arastirdim ama uymuyor bana

1 kasım 2023 15:02

4. a3 sacimi dogal haliyle severek kullanma imkanim oldugunu sanmiyorum zaten duz goruntuye cooook alistim. O yuzden uzun uzun sac yapimdan bahsettim, yine de dediginiz kesim sanirim sonuc olarak dedigim seylere iyi geliyor bi arastirayim, tesekkurler

1 kasım 2023 15:14

5. a3 hangi semt? birkaç tane şubesi var galiba?

1 kasım 2023 15:40

6. saçlarınızı kısır döngüye sokmuşsunuz, kendimden biliyorum :( maalesef bu saç işi sabır gerektiriyor. ya sabredip uçlardan kestirerek yavaş yavaş sağlıklı saç uzamasını bekleyeceksiniz ya da dediğiniz gibi keratin bakımı yaptırıp dümdüz kullanacaksınız.

ben keratin vs denemedim ama kullananlar genellikle memnunlar.

2 kasım 2023 00:08

7. a5 sacima iyi gelcek a islemi buluyorum sac dokuyor diyolar, b islemi buluyorum isiltisi gidiyor diyolar yani bilgim de yok ama kuafor ariyorum suan bakalim. Normalde de uzun sac seviyorum ama dediginiz gibi duzenli kestirecegim artik, tesekkurler

2 kasım 2023 10:36

8. Aynı ben benim kıvırcık ve kabarık. O kabarıklık da gitmiyordu bir türlü kıvırcıklarımı feda ettim ben de artık. Keratin yaptım evde alıp. Çok memnun kaldım ama evde önermem. Her yer açık olmasına rağmen zehirleniyordum az daha. Sürekli balkona falan çıktım ama nafile. Saçımın en iyi hali keratin varken olandı.

2 kasım 2023 11:39