sağlık ocağında kan tahlili şu dönemde yapılıyor mu?

süslüler insülin direnci için kan tahlili yaptırmak istiyorum bir de d vitamini için sizce bunu sağlık ocağında yaptırabilir miyim yoksa endokrin bölümüne gitmek lazım şeker için?

1. Sağlık ocağından ocağına değişebilir. Bizimki d vitaminine bakmıyor. İnsülin direnci ölçen cihazlar var. Bazı insanlar ilaçlarını ona bakarak alıyor. Eğer sizin için önemliyse o cihaz ve çubuklarından alabilirsiniz. Hem bu dönemde kendini ve aileni riske atmamış olursun.

25 ağustos 2020 14:42

2. süslü insülin direncim olup olmadığını bilmiyorum o yüzden kanıma baktırmak istiyorum ama dediğin gibi riskli. Ama hastanelerden daha az riskli olabilir sonuçta,teşekkür ederim.

25 ağustos 2020 14:44

3. Bahsettiğim test zaten direnci ölçüyor.

25 ağustos 2020 14:48

4. O cihazla ölçüm yapabilir. Kendisini ve ailesini riske atmaması için çözüm odaklı bir öneriydi. İbretlik derken? Ne demek istediniz.

O aletle açlık ve tokluk ölçümü yapabilir.

25 ağustos 2020 15:29

5. d vitmanine bakmıyorlar da bence gidin sağlık ocağına. benim gittiğim yerdeki hiç kalabalık olmuyor,riskli olduğunu düşnmüyorum. markete gidince bile daha fazla insanla temas halinde olunuyor.

26 ağustos 2020 13:15

6. sağlık ocağında kan testi yapılıyor ama her şey olculemeyebilir gitmeden once bi arayıp sorun

28 ağustos 2020 03:19