saat hediyesi bağlanmaya vesile olur, çakmak ve örgü ayrılık getirir diye okudum yüzüğün anlamı nedir?

sevgilime sevdiği bir sembolde hediye yaptırmak istedim ama kötü bir etkisi olsun istemiyorum sizin bir bilginiz var mı

1. Daha sevgilisine atkı örüp de ayrılmayan bir arkadaşım yok ben de dahil asdfgg örmeyin ya zaten erkek ne anlar örgüden bişey al geç.

10 ocak 2024 21:10

2. Arkadaşım geçen yıl sevgilisine atkı ördü hala birlikteleri

Bir arkadaşım da 10 aylık sevgilisine yeni atkı ördü bakalım onlar nasil ilerlicek güncelleme veririm 🤠

Erkeğe atkı örmeyi saşma buluyorum ben şahsen ama aşık olunca nasıl düşünürüm bilemem. Saat daha anlamlı bir hediye. Yüzük takan erkek sevmediğimden de yüzük de almam ama bence bağlılık demek olabilir

10 ocak 2024 21:16

3. ben zamanında sevgilime atkı ördüm, akabinde ayrıldık ama geçen sene "seni hala unutamıyorum" diye bi mesaj aldım kendisinden dflklk ayrılalı 5 sene falan olmuştu

10 ocak 2024 21:42

4. Ne yalan söyleyeyim üniversite de atkı örmüştüm bizde ayrıldık. Sonra yüksek lisansta biri ile tanıştım ben ona değil ama o bana swatch saat almıştı 8 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz ahsha bilemedim aslı astarı var mı

10 ocak 2024 21:46

5. Longines saat aldım 15 gün sonra ayrıldık 2 yıllık ilişkiydi

10 ocak 2024 22:18

6. Ne salak bir soru diyecektim ki herkes normal normal cevap vermiş :) hediye ilişkinizi bitirmez ya biteceği varmış bitmiş. Atkı da biraz fakir işi, zaten ilişkiler oturmamıştır. Liseli ya da üniversitenin başları ergenlik halleri

11 ocak 2024 10:12