sabit akkayaya saç kestiren var mı kesim fiyatı ne kadar??

instada 5 bin yazanlar gördüm kesim 5 bin mi gerçekten?

1. Hayır ya 1,5-2k ya kestirdim ben sabit akkaya kesti

25 ocak 2024 17:27

2. A1 iki bin lirana değdigini düşünüyor musun

25 ocak 2024 17:29

3. düşünüyorum süslü, oturduğum yerde kesim 1k, manager kesim diye bir şey çıkarmışlar hatta öyle kestirirsen 1,5 k + ekstra fön parası alıyorlar aynı paraya geliyor. Hacimsiz kafama basık saçlarımı canlandırdı sabit bey resmen, iki kez kestirdim kendisine, uçlarından aldırmak istediğimde gitmem belki ama şekilli kesim ve boyada bundan sonra mutlaka oraya giderim

25 ocak 2024 17:33

4. Bana 1,5-2k da çok geldi 10 yıldır kendim kesiyorum saçı gösterenin kesimden çok şekillendirme-fön olduğunu düşünüyorum ama instagramdaki videolarını bayılarak izliyorum

25 ocak 2024 17:39

5. A4 çok şaşırdım çünkü videoların altına hep olumlu yorum yapıyorlar çok mutluyum vs diye. Bir de sabit bey kendisi de söylüyor saçın kalitesine gücüne göre saç 15 günle 1 ay arasında sürekli boya ister bir kere kimyasala girdiyseni çıkamazsınız turunculaşır akar sürekli 15 günde bir bakım ister diyor.

25 ocak 2024 17:51

6. Yurt dışı şubesinde kestirmiştim. Tl ye vurunca 2küsür ama orada 300 birim para. Ben çok memnun ayrılmıştım ama 5 bin tr için çok çok uçuk bir fiyat

25 ocak 2024 17:54

7. Altı üstü makasla saç kesiyor ya sanki bana yeni saç ekliyor kafama