saclarimi yikadiktan sonra yapis yapis hissi?

susluler , omuz boyunda uzunlugundaki saclarimi yikadiktan sonra kuruturken ozellikle de arka kismi yagli yagli yapis yapis geliyor elime. turlu turlu sampuan denedim, arindirici maske vs ama cozum bulamadim. iyi de duruladigima eminim ustelik. sampuanlamayi 1,2 ve coklu olarak da fenedim. yani her seyi denememe ragmen o yagli histen kurtulamkyorum, benimle ayni sorunu yasayaniniz oldu mu acaba hic? tesekkurler

1. Merhaba. Sac derisi mi yoksa sacin kendisi mi

2 nisan 2018 23:44

2. Ben gelnelde saç kremi kullandığımda böyle oluyor ama siz de kullanıyor musunuz ?

2 nisan 2018 23:48

3. Kendiliğinden kremli şampuanlarda oluyor süslücüm ben de yaşadım bu sorunu :( kremsiz normal şampuanlara dönüp normal miktarda kullanıp güzel arındırınca sorun kalmamıştı

2 nisan 2018 23:54

4. Benim de böyle olduğu zamanlar oluyordu tam o dediğiniz bölgenin saç dibi. Çok sinir bozucu ama orayı iyice durulayıp iyice kuruladığıma emin olduğumda çözdüm.ıslak kalıp kendi kendine kuruduğunda daha kötü oluyor süslücüm

2 nisan 2018 23:56

5. Off bende head&shoulders mı ne varya o zıkkımı kullanırken yaşadım aynısını ama böyle bir rezalet yok allahım duştan çıkıyorum yağlı yapış yapış bildiğin. Kafayı yiyecektim neden oluyor anlamıyordum birde 2 şişe almıştım ucuz diye sonra 2. Şişeyi açmadan aklıma geldi bundan olabileceği bıraktım hemen şampuanı bıraktığım gibi düzelmeye başladı zaten. 2. Şişeylede şimdi fırça falan yıkıyorum ya da manikür yapıcaksam suya ekliyorum.

3 nisan 2018 00:04

6. Merhaba. Ben de bir dönem aynı sorunu yaşamıştım. Düzelmiyordu hiçbir şekilde. İçeriği yoğun olan şampuanlar yüzünden olduğunu söylemişti kuaförüm ve ipek marka şampuan kullanmamı önerdi. Kısa bir süre onu kullandım, kutu ya bitti ya bitmedi tam hatırlamıyorum. İlk yıkamada düzeldi zaten. daha sonra normalde kullandığım şampuanıma döndüm. Sorun yaşamadım bir daha.

3 nisan 2018 00:06

7. saçınızın kurumasını beklemeyin makinayla kurutun. saçlarımız aynı boyda, eğer kurumasını beklersem tel tel oluyor sanki yıkamamışım gibi. bende çözüm bu oldu bir deneyin isterseniz.

3 nisan 2018 00:22

8. Ben fön makinesinden olduğunu düşünüyorum. Çok sıcak ayarda ve çok saçınıza yaklaştırarak mı kurutuyorsunuz? Ben de babamda kaldığımda onun fönü bana aynısını yapıyor

3 nisan 2018 00:35

9. Bana da başka hiçbir yerde olmuyor ama babamın fönüyle kurutunca bazı yerlerde dipleri sanki yağlıymış gibi duruyor :D yani bilemedim bana ondan gibi geldi. Arkadaşınızda akrabanızda başka bir yerde yıkayıp kurutma şansınız varsa bir bakın derim. Aynı sorun yüzünden babama giderken yıkanıp gidiyorum artık :)

3 nisan 2018 01:09

10. aynı sorun bende yaklaşık bir 10 yıl önce oluştu. eczane şampuanları aldım denedim iyi geldi. ama malum onların da gramajı küçük fiyatı büyük. :) sonra bioblas aldım iyi geldi. yıllarca onu kullandım. son 2 yıldır da biota ve yves rocher alıp kullanıyorum. hangisinin kampanyası varsa eve alıp depoluyorum. bence bir dene pişman olmazsın. ben ancak bu kullandıklarım sayesinde kurtuldum. ama şunu da söyleyim market şampuanları kullanmak zorunda kaldığımda hala yapış yapış oluyor. sanırım bir bozulunca denge bir daha yerine gelmiyor. :(

3 nisan 2018 10:20