saglikci susluler siyah diski nedeni nedir?

susluler evde tek basima oldugum icin bu soruyu acmak zorunda kaldim lutfen kusura bakmayin korktum. gastritim var son zamanlarda da baya azdi cunku biraz kotu besleniyorum, sinava calistigim icin kahveye ve paketli gidaya abandim. az once wcden ciktim siyah diski geldi normal kati kivamda ama rengi cok cok koyu kahve-siyah-yesil karisimi gibi garip bir renk... agrim, atesim, kusmam, istahsizligim vs hicbir seyim yok ama cok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim? herhangi bir ilac vs kullanmiyorum gastritim haric gayet saglikli biriyim 10 gun once rutin bir kontrolde tam kan vermistim her seyim temiz cikti. 26 yasindayim.

1. ben de ayni sekilde demir kullandigimda olmustu ss

11 aralık 2024 17:16

2. demir ilacı içtiyseniz siyaha boyar. bol ıspanak yada bol siyah turp yediyseniz boyayabilir. bunları yapmadıysanız dışkıda siyah renk kan demektir. midede yada bağırsakta kanama vardır. vakit kaybetmeden doktora görünmeniz gerekir.

11 aralık 2024 17:19

3. Demir ilaci kullanmadim hayir susluler. Sadece dun cok fazla kuru dut ve 2 tabak ispanak yedim.

A3 suslu hicbir belirtim yok baska, agrim vs de yok. Biraz once yine wcye girdim rengi acilmisti, yine de doktora gitmem gerekir mi?

11 aralık 2024 17:35

4. karbonhidratı, özellikle de hamuru azalt

11 aralık 2024 17:41

5. A6 suslu karboyla nasil bir alakasi var? Bilmedigimden soruyorum

11 aralık 2024 17:47

6. Yedikleriniz diskiyi boyayabilecek seyler. Bu nedenle koyulasmis olabilir. Ancak koyu renkli diski, mide veya bagirsakda kanama nedeni ile de olabilir. Ikinci seferde acik renkli oldugu icin bu ihtimal dusuk ama siz yine de takip edin ve takip suresince diskinizi boyayacak herhangi bir sey yemeyin. Hala devam ederse de muhakkak doktora gidin.

11 aralık 2024 18:09

7. A7 suslum tesekkurler takipte kalacagim. Bu hafta Mutfak alisverisimi yapamamistim o yuzden dun evde sadece ispanak kaldigi icin 2 ogun ust uste ispanak-yogurt yedim. Umarim bu sebeptendir cok korktum gercekten.

Tekrar tesekkurler herkese susluler cok sagolun

11 aralık 2024 18:26

8. Suslu multivitamin kullaniyorum birkac gundur grip oldugum icin eczaneden gecen hafta aldim. Herhangi bir sorun yasamamistim. Ilac yok hayir.

Siyah diskinin ustunden birkac saat gecti suan gayet iyiyim bir de bir sonraki wcde rengi acilmisti o yuzden biraz rahatladim ama takipteyim. Herhangi bir agri veya yine boyle koyulasma olursa direkt doktora gidicem

11 aralık 2024 18:29

9. demir ilacı kullanmıyorum dedin ama sence ıspanağın içinde ne var? bi düşün bakalım

11 aralık 2024 18:32

10. A6 kusura bakma o panikle aklim uctugundan dun ne yedigimi birak ismimi bile hatirlayamadim ozur dilerim. Bir suslu ispanak boyar diyince aklima geldi zaten dun ispanak yedigim (ki umarim cidden bundandir)

11 aralık 2024 18:35