sahibinden yurt dışı dyson airwrap alınıt mı kızlar?

süslüler sahibindende çok fazla yurt dışından geldi vs şeklinde ilan var. alıp memnun kalmayan oldu mu? sizce alınır mı çok kararsızım

1. Ben de kendim yurtdisindan almayi dusunuyorum ama voltaj sikintisi olabilir vs denmis onu arastirmaya calistim net bilgi bulamadim. Takipteyim.

3 nisan 2024 12:21

2. onların çoğunun çakma olduğunu düşünüyorum. bununla ilgili bir video vardı hatta başlıkları farklı maddelerden yapılmıştı, sallayınca başlıklar düşüyordu vs gibi

3 nisan 2024 12:57

3. bu arada yurtdışında da çok uygun değil. girip yurtdışı dyson sayfalarına bakınca görürsünüz

3 nisan 2024 12:57

4. Fiyat uygun diye yurtdisindan alacagim demedim? Stok yok burada, asil derdimiz bu malesef. ama kontrol ederseniz fiyat da daha uygun evet. Ustune tax free aliniyor.

Bu arada ben airstrait alacagim, onu da parantez acip ayrica okuyan olursa belirteyim, yurtdisinda 14 bine geliyor burada 19 bin tl.

3 nisan 2024 13:11

5. Alma boşver stoklara gelecek

3 nisan 2024 13:18

6. Yurtdisindan alıp Türkiye de garantiden pek çok sorun yaşayan insan okudum

3 nisan 2024 16:19

7. kız a1 ben sana değil ss'e cevap verdim neden hemen savunmaya geçiyosun anlamadım. banane ne alırsan al. yurtdışından alınan hiçbir ürünün burada garantisi yok. ürün bozulduğunda keşke 14 değil de 19 verseydim de garantisi olsaydı demezsin inşallah.

3 nisan 2024 18:18

8. sahibinden, dolap gibi uygulamalarda yurtdışından alındı yazılıp 8-10 bin tlye satan satıcılar var. zaten bu ürünün yurtdışı fiyatı da 500 € hemen hemen. onların çakma olduğunu düşünüyorum, başını ağrıtmaya değmez ss'cim.

3 nisan 2024 18:19

9. A2, ben kendim yurtdisindan direkt almayi dusunuyorum dedim diye bana soyledin sandim, ondan yanitladim.

3 nisan 2024 18:30