1. Eczacıyım, özellikle İnternet üzerinden dermokozmetik, besin takviyesi satışları başladığından ve bizden daha uyguna vermeye başladıklarından beri satışlarımız azaldı. Bana gelişi 70 lira olan bir ürünü nasıl 57 liraya satabiliyorlar anlamıyorum. Sahte olabileceğine ya da skt ile ilgili bir sıkıntı olabileceğini bu sitede dahi defalarca söyledim, tepki gördüm. Siz çok kar ediyorsunuz dendi. İlla bunların anlaşılması için böyle bir olayın patlak vermesi gerekiyormuş demek ki.
Sağlık bakanlığına şikayet edebilirsiniz, bende ettim. Firma ile de iletişime geçtim, daha önce sahte solante güneş kremi filan denk gelmişti onları da aynı şekilde bildirmiştim. Daha yakın zamanda eczaneme geldi bir Hasta, umcA almış bir siteden. Belki bilmeyen vardır umca öksürüğe, soğuk algınlığına karşı kullanılan
pelargonium sidoides bitkisinin ekstresi. Hastamın bana getirdiği ürünün rengi kıvamı tamamen farklıydı. Muhtemelen skt geçmiş, ambalajı değiştirmişler satıyorlar. İnternet öyle bir hale geldi ki cinsel gücü arttırıcı olarak satılan haplar, içecekler var ve içlerinde etken madde var. Sildenafilin, tadalafil in kontrendike olduğu durumlar var. Kesin olarak kullanılmaması gereken durumlar yani. Bilmiyorum nasıl bir çözüm bulunacak.