sahurda yulaf lapası yenir mi sizce ?

tok tutar mı süslüler ? yumurta vs yiyip yatamıyorum sahur yapmak benim için aç kalmaktan daha zor üstüne yiyip yatınca sabah mahvediyor midemi çok uzun zamandır 7den sonra bi şey yemeyen biriyim lapa daha hafif geliyor

1. beni baya tok tutuyo süslü. 3 yemek kaşığı yulaf, 1 su bardağı süt ve biraz tarçınla yapıyorum. Yapısı koyulaşınca da bir muzun yarısını ezip içine karıştırıyorum kalanını da üstüne dilimliyorum. Biraz da yer fıstığı ezmesi. İftara yaklaşana kadar acıkmadım pek

20 nisan 2021 23:18

2. Teşekkürler süslüm yarın iş günüm biraz hafifken deneyeyim en iyisi

20 nisan 2021 23:23

3. Tok tutuyor süslü, lifalif ince yulaf ezmesi kullanıyorum arkasında yazan tarife göre yapıyorum içine ayrıca biraz chia tohumu ekliyorum lapa olduktan sonra üstüne azcık damla çikolata, istediğim meyve yarım kaşık kadar şekersiz fıstık ezmesi ile yiyorum

20 nisan 2021 23:35

4. Dün yedim süslüler 1 su bardağa 4 yemek kaşığı yulafla yaptım üzerine çilek koydum. Bir bardak kefirle şu an gayet iyi durumdayım düşünenlere buradan fikir olsun.

21 nisan 2021 18:44

5. kefiri yanında ayrıca içtin demi süslü? afiyeet olsun süslü bu arada fikir olsun bir gün de krep yapıp yiyebilirsin bence :)

21 nisan 2021 22:33