sanırım ayrılalı beş gün olan eximin hayatında biri var?

teknik olarak yanlış bir şey yok bunda ama beş gün oldu daha ya… canım yanıyor gerçekten şu an teselli edebilecek birkaç cümleniz var mı

1. Haklısın süslü bunları ben de biliyorum düşünüyorum ama duygularıma da engel olamıyorum. Offf gerçekten keşke her şey 2+2=4 kadar düz olsaydı

7 şubat 22:25

2. nasil anladin ki biri oldugunu suslu

7 şubat 23:53

3. süslü normal, düzgün bi insan zaten bu kadar hızlı başka bir ilişkiye atamaz kendini. yokluğun kendisine ağır koymuş diye yorumladım... aradığını bulamayıp döner mutlaka ama sakın. aynı hafta içinde 2 farklı sevgilisi olan adamdan hayır mı gelir

8 şubat 02:28

4. A3, hiçbir şey gizli kalmaz, mutlaka ortaya çıkıyor. Her şeyden önce hissetmeye başlıyorsun zaten. Ben öğrenmeden önce o gün durduk yere aniden anlamsız bir iç sıkıntısı gelmişti, akşamına ise sevgilisinin hesabını bulmuştum.

Ss'cim daha yeni öğrendiğin için üzülmen çok normal, ilk 1-2 hafta üzülürsün ama sonra emin ol ki hafifleyeceksin, rahatlayacaksın👩‍❤️‍💋‍👩

8 şubat 09:33

5. böyle kadınları üzen erkeklerin başına illaki bir şeyler geliyor. sen bişey olmadı çok mutlu sanıyorsun ama mesela kredi kartını patlatıyorlar. kredi borcunu ödeyemiyor. arabasına biri vurup kaçıyor vs.

8 şubat 12:10

6. önceden vardır o yeni kişi, ya da yolunu yapmıştır.

ohh kurtulmuşum diye sevinebilirsin karakteri bozuk adamların hayatımıza katabileceği bir şey yok.

8 şubat 12:50