selin yağcıoğlu neden hala kocasının soyadını kullanıyor?

boşanmış ve ayrı eve çıkmış. bugün de bir kaza geçirmiş kocası olacak adam da karma has no menu falan yazmış. insan hala bu adamın soyadını sırf mavi tik için kullanır mı ya? lafa gelince women power falan. çok garip değil mi?

1. Adamın çocuğunun annesine kaza geçirdiği için oh olsun diyecek kadar çiğ olmasına şaşırdım ben de.

16 aralık 2020 21:29

2. Süslü kadını da tanımam kocasını da ama instagram artım işleri olduğu için silemiyor olabilir. Daha yeni boşandılarsa ve kötü ayrılmadılarsa eğer ben olsam ben de koşarak kaçar gibi silmezdim. Belki toparlanamamıştır bile bilemeyiz.

16 aralık 2020 21:42

3. Haklısınız süslüler selinden pek hoşlanmam ama eski eşin de olsa böyle denmez ya ne basit. Bu neyin kini öfkesi acaba? bırak şu adamın soyadını Mavi tiki de olmayıversin nolucak 600 bin küsür takipcisi var.

16 aralık 2020 21:46

4. Soyadına indirgemedik a5 duyarı kasan sensin şu an. Kendi başına ev dizdi hep güçlüyüm imajı verdi neden hala kendisine nefret saçan adamın soyadını kullansın ki?

16 aralık 2020 21:48

5. Ya bu kadar çirkefliği en fazla aldatmaya yaparsın ama selin daha yeni anne olmuşken asla böyle bir ihtimal vermiyorum. Ne iğrenç herifmiş ya durmadan laf sokuyor liseli gibi. Ben tiksindim selin'in utancını düşünemiyorum. Bir de kızı yüzünden bu herife yıllarca katlanmak zorunda, korkunç.

16 aralık 2020 22:17

6. A9 bunu daha önce açılan sorularda da görmüştüm, eğer böyleyse yine de bu kadar uç bir tavır hak etmiyor ya. Selin hatalıysa da o yüzden hiç konuşmuyor sanırım ama bilemedim yani. Başından evlenmeleri bile yanlıştı, keşke selin kendi ayarında birini bulsaydı.

En çok bebişlerine üzülüyorum.benim annem babam da ben 2 yaşındayken ayrılmış, aralarında bir sorun yok ama o aile duygusunu hiç almadan büyümüş bir çocuk olarak su hayatı boyunca eksik hissedecek. Gerçekten eksikliği hissediliyor, arkadaşlarımın evine gidince onlarda yemeğe kalmak hiç istemezdim mesela anne baba çocuk aynı masada görmek beni üzerdi ben bunu yaşayamıyorım diye.

16 aralık 2020 22:38

7. Anonim 10 türkiyenin özeti degil mi ama jslajxkekd

17 aralık 2020 00:07

8. A10 salak mısın cemile?

17 aralık 2020 00:14

9. kullanıcı adını değiştirse bir anda çok göze batardı ve bazı şeyler çok resmi olurdu instagram için bile. ona hazır olmak için psikolojik olarak kafanda oturtmak lazım bazı şeyleri bence bu anlamda dikkat çekmek istemiyor henüz. niye ayrıldılar acaba

17 aralık 2020 00:56

10. En başında "eşim onun soyadını kullanmamı istiyor ben de o yüzden artık balarısını kullanacağım" demesi hataydı bence. Öyle veya böyle ismin bir şekilde duyulmuş, evlendin diye eski soyadını bırakıp yenisiyle hem de eş istiyor devam etmek saçmalık. bu yüzden kadınlara feminizm diyoruz ama burada da "karşılıklı fedakarlık" adı altında kadınların sürekli kendinden taviz verdiklerini görüyoruz. Selin'in o adamla evliliğini yürütemeyeceği o kadar belliydi ki adam tam bir kıro. İnstadan laf sokan adamın soyadını hala kullanması da ayrı bir tuhaflık.

17 aralık 2020 01:41