senden soğudum diyen sevgiliye ne yapılır ? daha önce bu durumu yaşamış ve geri dönen sevgilisi olmuş olan var mı?

bırakmam gerektiğini falan söylemeyin lütfen onu ben de biliyorum. takdir edersiniz ki ilk ayrılık zamanları kolay geçmiyor. dertleşmek istiyorum...

1. neden sogudugunu sorabilirsiniz yani yaptiginiz hatali bir sey varsa duzeltebileceginiz birseyse konusabilirsiniz ama genel olarak soguduysa, heyecan bittiyse birakmaktan baska yapacak bir sey yok.

13 şubat 2020 11:36

2. ben sevgilime ondan soğuduğumu ve gözümden düştüğünü söylemiştim, ayrılmayı istedim ama ayrılmadım, bir şans daha verdim. şuan bir problemimiz yok iyi ki ayrılmamışım.

13 şubat 2020 11:43

3. süslü bu duruma kişilere göre değişir. benim soğumamın nedeni sevgilimin görüşmesini istemediğim bir iş arkadaşıyla aynı proje takımına girip bana söylememesiydi ve bunu benim başkalarından duymamdı. sonra öğrenince patron zorladı hiç sevmiyorum o kadını aslında diyip yalan söyledi ama sonradan da öğrendim ki gönüllü olarak girmiş. aslında başkalarıyla aynı takımda olabilirmiş. beni bu peşpeşe yalanlar soğutmuştu.

kız istedi hayır diyemedim ayıp olur diye sen kızarsın diye de söyleyemedim dedi. saatlerce açıklama yaptı. o takımdan ayrılıp başkalarıyla çalışmaya başladı. kızla görüşmeyi kesti. sosyal medya hesaplarını kapattı. sürekli bana jest yaptı. sonra ben de unuttum gitti.

siz de kendi durumunuza göre ne yapabilirsiniz, sevgiliniz nasıl ikna olur bilemeyeceğim tabii.

13 şubat 2020 11:55

4. süslü anladım duymak istemiyorsun olumsuz hiç bir şey ama, cidden kendinle kalıp biraz düşünebilirsin belki bu durumu? seni artık sevmediği aşikar olan bir insanı kendi rızasını gözetmeden , iradesini görmezden gelerek hayatında tutmak istemeyi gurur ve vicdanına nasıl sığdırabileceğini bir düşün. sen gerçekten bencil bir insan mısın? veya gerçekten ikincil bir kişinin sevgi ve ilgisiyle mi tamamlanabiliyorsun? kendine yetemediğini mi düşünüyorsun? kendine bu soruları sorabilirsin.

yeniden başlama ihtimaliniz olsa bile tahminimce o da bir kez sevgisini/ilgisini yitirdiği bir ilişkide kalmaktan çok mutlu olmayacaktır. zamanla dejenere bir ilişkinin içinde bulabilrsiniz kendinizi. anlıyorum şu anda tek isteğin onu kazanmak. günü kurtarmak. ama doğrusu bu değil.

13 şubat 2020 12:09

5. ben de bir dönem sevgilimden soğudum. Ve belirttim. seviyorum bile diyemiyordum öyle bir soğuma. dokunsun VS istemiyordum başkası VS de yoktu yani benlik bir histi. söyledim çünkü ikimize de yazıktı. ayrıldık. sonra döndüm. 4 sene daha sevgili olduk. ardından ayrıldık başka şeyler yüzünden.

ancak bu soğuyup ayrılma bana çok iyi gelmişti, çok daha düşkün olmuştum, aşık olduğumu hissetmiştim, kaybetme korkusu başlamıştı.

13 şubat 2020 16:04

6. Su an hic donecek gibi değil. Benden nefret ediyomus gibi davranıyor ama umarım boyle olur.

13 şubat 2020 16:06

7. Kendini ne zannediyor bu ya beyime bak sanki başka bir tür falan. Rütbesi mesleği ne olursa olsun bir insan bunu başkasına diyemez. Kendisi ney ki

13 şubat 2020 18:01

8. Maalesef bu dönemde cevabını bildigim hatta yaşadığım sorulari sormaya devam edicem galiba. Anonim 6'cım, ne diyim ki çok üzgünüm sadece...

13 şubat 2020 20:01

9. Umarım...