sephora çalışanlarının yaptığı saygısızlıkla ilgili bir video varmış , sephora'nin hesabının altında yorumlarda gördüm fakat araştırdım yok?

nerede o video biliyor musunuz? sephora çalışanlarının bu hareketlerine bir son verdirtmek lazım. görgüsüzler deneme boy ürünleri müşteriye vereceklerine ya akrabalarına ya da gardrops ve modacruz adlı sitelerde satışa sunuyorlar.ceo ilgilenir mi ? mail atsak falan türkiye ile ilgilense ? insan kaynaklari ya da? türkiye 'ye şikayet etmek çözüm değil çünkü

1. ya bu salak kozmetik firmasının kendine yakışan salak tutumunu niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz. başka ciddi bir hak ihlali olsa sikinize takmazsınız ama sephora tester vermiyo diye götünüz tutuşuyor. senelerdir aynı terane bu kadar tiksindiyseniz sephoradan alışveriş yapmayın? ben çalışanlarından da hiçbir şeyinden de hazzetmiyorum kapısından da girmiyorum. sanki şeker ekmek un gibi temel ihtiyaç  falan satıyor amk x markasının fondoteninin testerini deneyemediniz diye ölmezsiniz. ceoya şikayet edecekmiş de ilgilenir miymiş. kanka sen bu büyük adaletsizliği direkt aihme şikayet et bence

10 kasım 2022 18:05

2. A1 cigim testerlari alıp sattığın için gocundun heralde ama ekmek su değil bok da satsalar insanlar para verip aldığı şeyin arkasını canı istediği gibi arar, hak etmediği muamele görünce de küsüp kaçmak yerine karşındakine haddini bildirir.

Video hakkında bilgim yok, önerinizi de başlık altına yazarsanız daha faydalı olabilir soru sahibi

10 kasım 2022 19:09

3. a3 gerizekalı sizin patetik muhakeme yoksunluğunuzu yüzünüze vurmam için illa o konuyla alakalı bir şey yapıyor olmam mı lazım :d sephoranın kapısından girmiyorum demişim, hayatta da tester dilenmişliğim yoktur. bi 10 yıl önce türkiyede tester daha bolken bile hepsini çöpe atıyordum çünkü sikimde değil verdikleri 1 ml'lik eşantiyonlar. bir ürünü  çok merak ediyorsam parayı basar alırım, yok denemeden alamayacağım kadar pahalı bir şeyse ve deneyemiyorsam da o ürünsüz hayatıma devam ederim.

sikik sikik lüks tüketim ürünleri için ekmek suymuşçasna kendinizi paralamanız çok komik. neymiş tester hakkıymış, hakkını alırmış ggkrlsmdmd aynen hak. special snowflake sendromlular sizi. "sephora gibi densiz bir mağazayı boykot ederek, kapısından girmeyerek sorunumuzu çözeriz" demiyorsunuz da "koşullanmış köpekler gibi sephoradan alışveriş yapıcam, beni tüketici olarak zerre umursamayan adamları zengin edicem ve sonra kötü hizmetleri konusunda orada burada  kafa sikip durucam" diyorsunuz. ben de diyorum ki kardeş müşteri olarak seni bu kadar üzüyorlarsa aptal aptal ağlayacağına bu markayı komple hayatından çıkar? :d

10 kasım 2022 20:24

4. Anlattığın şeylerin konuyla zerre ilgisi olmamasını iğrenç küfürlerin arasından düşünce belirten kelimeleri zar zor bularak anladım. Senin adına çok üzüldüm, önce okuduğunu anlamayi, sonra anladığınla ilgi kurmayı ve mantıklı bir öneri sunmayı tüm bunları mümkünse her 5 kelimelik cümlende 3 tane küfür kullanmadan yapmayı öğrenmelisin. Yazık ki o kadar paran bunları paklayamamış, öğrenince seni dikkate alıp laf anlatabilirim. 🙋🏻‍♀️

10 kasım 2022 22:57

5. off tktok dolu bu videolarla ve onume dusen videolarin yarisi yalandi yani belli o kızın gidip oradan alamayacağı, sirf her olaya dahil olma meraklarndan hikaye yaziyorlar:d

bu sephora calisanlarinin musteriye tutumlarini tester ölücülüklerini yillardir sözlükte konustuk ama cozum gelmedi  umarm bu saatten sonra cozum gelir

11 kasım 2022 03:31