sephora 1000 tl hediye çeki ile ne almalıyım?

merhaba, sephoradan hediye çekim var aklımda aslında güzel bir parfüm almak vardı ama anladığım kadarıyla tredyolda hepsiburada da kendi satıcılarında çok daha uyguna geliyor çek olmasına rağmen, siz ne tavsiye edersiniz mutlaka al diyebileceğiniz?

1. trendyol'daki kendi mağazası olsa da o parfüm aynı kalite değil, parfüm alabilirsiniz bence.

6 ağustos 2024 16:16

2. Trendyoldan parfüm almak masum

6 ağustos 2024 16:21

3. Orijinal ysl mağazasında libre 90 ml 4950 ye gelirken sephorada 6600 tl. Evet çok masum, alelade saticilardan değil orijinal saticidan bahsediyorum.

6 ağustos 2024 16:30

4. sephora parfüm konusunda biraz pahalı ya beymenden alıyorum 2dir çok daha uyguna geliyo

6 ağustos 2024 16:53

5. makyaj malzemelerine bakabilirsiniz benim önceliğim fondöten olurdu geçen yıl bana da çek gelmişti nars light reflecting aldım. kışın kuru yazın normal cildim var severek kullanıyorum gözenek blurluyor resmen.

armanininki de ünlü, duruşu çok güzel, normal kuru cilde uygun ama telefona vs baya geçiyor ve kalıcılığı düşük ondan tercih etmedim ama bakılabilir.

yağlı cildiniz varsa pudra da olabilir.

bir tane iyi far paketi bakayım derseniz natasha denonanınkiler çok güzeldi ama baya yumuşak yapıdalar, online alıp kargoda kırılanlar olmuş mağazadan bakın derim

6 ağustos 2024 16:58

6. beymenden parfüm alıp, muscent yorumları yapan selenice...

cevap verecek olursam bin liraya bir şey gelmiyor süslüm ama ben olsam 35 lik bir chanel no5 leau alır şu sıcaklarda kullanırdım bin lira indirim sonuçta

6 ağustos 2024 22:04