sephora online alışverişte de mi tester vermiyor?

mağazada vermemelerine alışkınız ama geçenlerde indirimden bi alışverişim olmuştu, acaba hangi testerlar konulmuştur diye heyecanla açtım kargoyu ama sadece aldıklarım vardı :d sizde de böyle miydi merak ettim yoksa indiirmden aldım diye mi göndermediler?

1. Herhalde uygun fiyatlı 2 ürün olunca tester göndermeye değer görmediler diye düşünmüştüm ben de parfüm daha pahalıdır yine ona koymuşlar anon1 :d aldığım ürünlerden birini beğenince annem de istedi ona da sipariş edecektim madem tester vermeyecek mağazadan alayım bari o zaman sağolun süslüler

13 ocak 2020 00:28

2. Eskiden parfüm sample'ı veriyorlardı

13 ocak 2020 00:28

3. Son alışverişimde hiçbir şey vermediler süslü. İndirimden almıştım ama yüklü bir mebla ödedim yanı bi de. Saka gibi sadece kağıt sephora poşeti koymuşlar

13 ocak 2020 01:15

4. sadece sephoranın bir rujunu almış arkadaşıma bir tane parfüm bir tane de maske sample ı gönderen sephora iki parfüm, nemlendirici, far paleti, üç ruj ve fondöten(gizlinot: hiçbiri sephoranın kendi markası değil) alan bana tek bir sample bile göndermedi. kafalarına eserse yolluyorlar.

13 ocak 2020 01:41

5. Ben güler yüzlü, konuşkan bir insanım. Sephora çalışanları ile de alışveriş yaparken genelde keyifli şekilde sohbet ederiz herkes sitede "çekil param bol seni satın alabilirim! ben tek başıma bakarım!" triplerinde olduğunu iddia ediyor kusura bakmayın ama o çalışan size günahını vermez. Ben bu şekilde YSl makyaj seti oluşturdum heralde göz kalemleri, maskaralar, kapatıcı sampleları aslında epey cömertler insanlara güler yüzlü olup, işlerini yaparken başınızdan kovmamanız yeterli.

13 ocak 2020 11:08

6. Bu arada onlineda pek verilmiyor gerçekten küçük parfüm sampleları hariç.

13 ocak 2020 11:10

7. parfüm, krem bazen de ruj testerı gönderiyorlar