sert seks seven erkek hakkında soru?

selam süslüler. yeni sayılacak bir ilişkim var ve soruyu ciddi olarak soruyorum geyik değil amacım. bu bey seks sırasında canını acıtmamı istiyor sık sık. ben de sert severim ama bilmiyorum tuhaf geldi bunu sıkça söylemesi. bir de bana karşı öyle değil istemediğim bişey yapmıyor yani o açıdan benim için sıkıntı olmadı ama ilerde biraz daha samimiyetin dozu artınca olur mu diye de geriliyorum açıkcası.  daha ikincide canımı acıt hoşuma gidiyor demeye başladı. ben de ne yapacağımı bilemedim öyle söyleyince şaşırdım doğrusu. aslında mesleğinden dolayı da biraz garipsemedim. polis kendisi. bunun dozu artar mı nereye kadar gider bilmiyorum. böyle bir ilişkiniz oldu mu nasıl davranmam gerek bana yol gösterirseniz sevinirim.  bu arada normal hayatta gayet kibar ve tatlı birisi.

1. Birazcık tırnaklarımı geçirince çok hoşuna gidiyor. Sırtını da aynı şekilde. Ama ben tuhaf hissediyorum eziyet ediyor gibi. Mesela ilk başta el ele tutuştuğumuzda falan avuç içimi parmaklarımı tırnaklarıyla çizmişti hafifçe benim de hoşuma gidiyor ama bu kadar canını yakmamı istemesini tuhaf buldum. Sanki yapabildiğim kadarı yeterince canını acıtmadı gibi hissettirdi.

13 kasım 2019 17:47

2. Güldürdün beni süslü allah da seni güldürsün. Valla ne yapsam bilemiyorum çocuğa acı çekmek istiyo herhalde :)

13 kasım 2019 18:42

3. Şimdi bunun bilimsel açıklamasına falan girmicem de doğal yani acıyla zevk merkezleri yakın yerde diye okumuştum. Çiz sırtını n'olacak ki. Ayrıca ilerlesin ne olacak ki zevk alıyormuş işte ne güzel. Hayatı tehdit eden bir şey yoksa devam. Ben de bazı bölgelerde hissetmiyorum daha sert davranmasını istiyorum. Konuşa konuşa ve yaşayarak halledin süslü. Yeni sayılırmış hayırlı olsun bir de (gizlinot: 🙂🙂)

13 kasım 2019 19:25

4. Süslüm bu el ele tutuşurken avuç içi çizmeyi ben hep yapıyorum, ben de mi sert sevicem acaba ya (henüz bir cinsel hayatımız yok)😅😅

Bence de istediği şekilde birazcık acıtabilirsiniz, deneyin bakalım :)) size karşı tutumu değişirse de hemen hissedersiniz zaten.

13 kasım 2019 22:26

5. selam süslüler aynısından bende de var araştırma yaparken buldum soruyu. süslü bu adam sevişirken de sert miydi peki? benim ki hiç git gel yapmıyor, çoooook sert bir biçimde resmen saplıyor. O sırada da sırtını daha fazla tırnaklamamı istiyor. sadece boşalmaya yakın git gel yapıyor ve o zaman da çok sert yapıyor, canım yanıyor :( süslüler normal mi bu? bizim ilk sevişmelerimiz olduğu için ben biraz ürktüm ama normal hayatta çok sevimli çok kibar bir insandır sırf bu yüzden soğumak istemiyorum, sizce ona güvenip alışır mıyım zamanla? keşke ilk başta biraz yavaş git gel yapsa sonra sertleşse. bu istediğimi nasıl dile getirebilirim?

14 temmuz 2020 02:04