severken ayrılmak zorunda kalmak. o kadar çaresiz ve umutsuz hissediyorum ki lütfen akıl verin ?

5 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşım 3. yilimizdan beri başka bir şehirde yaşıyor. ben ise yeni mezun oldum işe başlamak üzereyim. çalışma alanım ve mesleğim çok spesifik olduğu için calisabilecegim yerler 2-3 şehirle sınırlı. erkek arkadaşımın ise bu şehirlere gelme durumu söz konusu değil işinden dolayı. hep mezun olduktan sonra evlenmeyi düşünüp planlarken şuan gerçekler tokat gibi çarptı yüzümüze. ya benim tamamen iş alanımı mesleğimi geride bırakıp onun yaşadığı şehirde biraz daha farklı alanlarda iş bulmam gerekecek ki bunu kendisi asla istemiyor ya da ayrılmak zorunda kalicaz yani gelecek planlarimiz alt üst olduğu için. kafam çok karışık devam etsek sonu yok bıraksam gönül razı değil :( siz olsaydınız napardiniz

1. Anonim 1 ben de tıpkı sizin gibiyim yani kabul etse herşeyi geride bırakıp o şehire gidip orada bir iş bulacağım. Ancak erkek arkadaşım böyle bir fedakarligi kabul etmek istemiyor birkaç yıl sonra bir olumsuzluk olsa pişman olursun üzülürüm diyo. Bana kalsa kalbimi dinleyip çekip gidicem onu bu fikrime nasıl ikna edebilirim bilmiyorum

13 şubat 2019 11:56

2. Erkek arkadasınızın hicbir sekilde sizin yanınızda iş bulma olasılığı yoksa, sizin onun yaşadığı şehirde yapacağınız iş sizi çok mutsuz etmeyecekse bence yanına gidin. Kim mezun olduğu işi birebir yapıp da %100 mutlu olmuş. Bence 5 yıllık ilişkinizi bu yüzden bitirmeyin. Ayrıldığınız zaman mesleğinizi yapmanın sizi mutlu etmeyeceğinizi anlatın.

13 şubat 2019 12:00

3. erkek arkadaşım askeri personel. türkiye'de 7-8 şehirde çalışabiliyor ki suanki şehrinde daha 2. yılı 8 sene sonra tayin alabilir ancak o da hangi şehir olur muamma. ben de sizler gibi düşünüyorum tamamen kendi işimi de yapsam hayat standartlarim mükemmel de olsa onsuzluga asla değmeyecek

13 şubat 2019 12:13

4. ne yaptınız acabaa ben de aynı durumun içerisindeyim ve bitirmek zorunda kaldım..

24 ağustos 2024 20:02