sevgiliden soğumak geçici bir şey mi?

deneyimli susluler bana bir yardim edin. sevgilim iyi bir insan, tatlı biri, arada hodukluk yapsa da beni sevdiğini de biliyorum. öyle çok hediyeli simartmali bir ilişkimiz yok ama farklı şekillerde hep hissettirir. önemli günleri, benim için önemli seylerin zamanlarını unutmaz,gün içinde telefonla da sürekli iletişim halindeyiz. ten uyumumuz da var. fakat bayram için ayrı ayrı şehirlere geldik ailelerimizle, tatil beldelerine. o bugün dönüyor ben daha iki gün buradayım. sürekli seni çok özledim, nasıl geçecek zaman , sevisecegimiz günü iple çekiyorum falan diyor. fakat bu söyledikleri bende hiç etki yapmadı. tam tersine sıkılıyorum konuyu kapatmak istiyorum, fiziksel bir özlem hissetmiyorum. birden ne oldu da böyle oldu bilmiyorum. çok şaşkınım. dün güneşte yanmis miyim diye goruntulu aradi yari ciplak ama ben gercekten ne heyecan ne merak hic bisey hissetmedim. onceden cok hosuma giderdi cekici gelirdi boyle seyler ama su anda ne oldu anlayamiyorum. buzz gibiyim ,dondugumde hemen beraber kalamayacagiz mesela bunu bugun ogrendim ve icten ice mutlu bile oldum. bu bir tek benim basima geliyor olamaz degil mi?

1. Uzun iliskiyse arada oluyor oyle gelgitler, gecer

16 temmuz 2022 00:41

2. 2 seneyi biraz gecti suslu. Acaba diyorum, o cinsellige falan cok duskun ve sık sık dile getirdiği için ben bir dönem kendimi çok bunalmış ve baskı altında hissetmiştim. Ama yanyana gelince ortalık alev aldığı için çok da üstünde durmuyordum. Şimdi biraz uzaklaşınca mekansal olarak, acaba bu geçmişteki bunalmislik mi kendini gösterdi. Resmen döner dönmez tekrar yola çıkmak için plan yapar oldum

16 temmuz 2022 00:45

3. Gözüme yaşlı görünmeye başladı ;( niye böyle oldu hiç anlamıyorum, üzülüyorum. Hele onun bu heyecanını falan gördükçe. Migros ta benim hep kullandigim bir şey indirime girmiş, akşam üstü denk gelmiş stoklamış bir heyecan onu gösteriyor ama ben dönünce iki gün kızlar bende kalır, üçüncü gün de ben minik bir seyahate çıkarım hesabı yapıyorum. Çok kötü biri gibi hissediyorum

16 temmuz 2022 00:48

4. Uzun süreli ilişkide oluyor maalesef suslucum. Tutku bitince arzulama da bitiyor bende. Hep de ayrılma nedenim bu oluyor. 3 ilişkim oldu bugüne kadar,hepsi de bu yüzden bitti. Opesim bile gelmiyordu, midem bulanıyordu. Dediği her laf batmaya başlıyordu. Bazen telefonları bile acmiyordum. Ben şöyle düşündüm: hoşlanmadığım bir adamla cinsellik asla düşünemiyorum, demek ki hoslantim bitmiş diyip ayrıldım. Sonuçta bu şekilde gitmezdi. Sanirım oyle biri gelecek ki hep tutkum devam edecek. 2 yil sonunda bile hala o adamı isteyebiliyorsam evlenirim galiba.

Konudan alakasiz burcun ne suslum çok merak ettim akrep mi sjdbsj..

17 temmuz 2022 16:11

5. Süslücum burcum oğlak yükselenim yay. Sevgilim de balık. Valla şimdiden bunalmaya başladım dönünce nasıl yapsam ne yapsam diye. Birden oldu bu böyle bir anda hiç anlayamıyorum üzülüyorum da

17 temmuz 2022 17:53

6. A4 başka biri ilgini çekmiş miydi ya da adamda değişiklik olmuş muydu? Yoksa durup dururken mi oluyor öyle?

17 temmuz 2022 17:57

7. Anon5 , ben de bunu sordum kendime. Şimdi tatil için geldiğim yerde bolca emekli orta yaşlı insanlar bir de onların küçük torunları var. Su son bir haftada dikkatimi dagitacak o tarz bisey olmadi. Buna şaşırıyorum zaten. Bayramın ilk günleri ikimiz de ailelerle bir koşturmaca içindeydik bayram bitti ortalık sakinleşti sevgilim başladı seni özledim, seni istiyorum yok işte en son uzun uzun öpüşüp sevişemedik dönünce bunu telafi edelim falan demeye. O anda birden çok rahatsız olduğumu fark ettim. Ertesi gün de güneş yanığı izini göstermek için görüntülü aradi. Normalde omuzlarını falan çok beğenirim ama rahatsız oldum öyle iki-de bir orasını burasını gostermesinden

17 temmuz 2022 18:06

8. a5 bana mi sordunuz yoksa soru sahibine mi anlamadim ama benim durduk yere oluyordu. Başkası asla ilgimi çekmedi, ilişkim varken her ne kadar hoslantim azalsa da başkasına bakamiyorum ben. Ayrılıp o şekilde bakıyorum. Ayrılalı 3 ay oldu mesela en yakin iliskimde, birini yeni yeni begenebiliyorum.

17 temmuz 2022 18:17

9. A4 size sormuş ama ben de kendi kendime sürekli bunu soruyorum. O yüzden ben de cevapladım. Böyle tartışma gerginlik vs yokken durduk yere oluyordu değil mi sizin de. Çünkü hoşlanmamak nötr kalmak gibi değil baya rahatsız hissediyorum, ama çok iyi bir insan elinden geleni de yapıyor hiç bu sebeple birinden ayrılmadım şaşkınım

17 temmuz 2022 18:24

10. Ss emin değilim tabii ama belki sorunun aşırı alışmışlık, yakınlıkla ilgili olabilir. Bazı çiftlerde biri aşırı rahat davranmaya başlayabiliyor, aşırı samimiyet böyle mic mic derler ya bu bazı insanların hoşuna gitmiyor, soğutuyor. Bir filmde "rahatlık aşkı öldürür" diye bir laf geçiyordu. Yani arada hala küçük bir mesafe olması gerekiyor, birbirinin her halini görmek de insanı çift değil kanka haline falan getiriyor sanki. Fiziksel mesafeden bahsetmiyorum.

Kısaca kendini salmış gibi davranması, kanka gibi davranması, merak edilecek bir şey bırakmaması tutkuyu götürüyor gibi. İki tarafın da hala birbirini etkilemeye çalışması, saygı sevgi ilgi hassasiyet göstermesi gerekiyor sanırım yoksa arkadaşlığa dönüyor ve arkadaşınızla birlikte olmak istemezsiniz. Bazıları için sorun olmayabilir ama bazı insanları ilişkiden koparıyor bence.

17 temmuz 2022 18:32