sevgilim arkadaşlarıyla tanisacagim cekiniyorum?

ben sevgilim- sevgilimin arkadaşı ve onun kız arkadaşı ile çiftler olarak bir şeyler yapacağız daha önce tanismadim ve cekiniyorum ne konusucam nasil insanlar diye. ne onerirsiniz sessiz bir ortam olsun istemem cok gerilirim öyle durumlarda. bir de aktivite olarak ne onerirsiniz? onlar ıstanbul gezisi yapmak istiyor ben barda ya da kafede bir seyler icelim diyorum.

1. Katılıyorum süslü. Ama karşıdaki insanlar nasıl karaktere sahipler bilmediğim için nasil bir ortam olur bilemiyorum sanirim taktiksel düşünmeyip akışına bırakmak en guzeli :)

7 eylül 2018 08:36

2. “Taşınacağım” okudum. Ayy dedim yandı. Ama sonra “tanışacağım” olduğunu gördüm. Bak süslü, ya taşınsaydın? O daha kötü değil mi? Demekki tanışmakta bir şey yok.. Böylr rahatlatabilirsin kendini..

7 eylül 2018 08:38

3. Ya ahahah 3.anonim gerçekten şu an rahatladım desem :D

7 eylül 2018 08:42

4. Görevim seni rahatlatmak süslü.. taşınma, tanış..

7 eylül 2018 08:44

5. Süslü siz o ortama yabancı olduğunuz için zaten muhabbeti ya erkek arkadaşınız y da karşınızdakiler başlatıyor, siz de katılırsınız o yüzden çok kasılmayın muhabbet konusunda. Çokta kasmayın rahat olduğunuz sürece sizi çok seveceklerdir. Benim kalbim atmaktan duracaktı ama yine de gülümsememi eksik etmedim, sizden güzel bi enerji alıp seviyorlar zaten bisüre sonra gidecek heyecanınız

7 eylül 2018 10:59

6. Insallah suslum :)