sevgilimi seviyorum ama ilişkimizi artık sevmiyorum, bu durumu yaşayan var mı varsa ne yaptı?

1.5 yıllık bir ilişkim var, sevgilimi çok seviyorum ama bazen ilişki içerisinde o kadar sıkılmış ve mutsuz hissediyorum ki. bir daha onun gibi birini bulmam çok zor biliyorum, 1 kere bile bağıra çağıra kavga etmedik bir sorun varsa oturup konuştuk ve düzeltmeye çalıştık ama artık sorunları düzeltmek de istemiyorum konuşmak da. ne yapmam lazım bilmiyorum.

1. sevişmeniz gereken konular var

19 eylül 2023 15:22

2. ben de böyle safe place olan 4 senelik ilişkimi bitirip dünyanın en barzo adamlarından biriyle ilişkimi başlattım sonra ağlayarak ben ne yaptım demeye başladım. Genelde böyle sakin huzurlu bir ilişkiden sıkılıp çıkanların başına maço, narsist, hastalıklı kıskanç erkekler geliyor ve hayatınızın en iğrenç günlerini yaşayıp burnunuz sürtüp sonra tekrar öyle güvenli bir ilişki arayışına giriyorsunuz. Bunları bir düşünün derim

19 eylül 2023 15:42

3. Erkek kardesimin o kel kafalı erkek kanalında ki adamı izleyip abuk subuk yorumlar yapmasına kızıyodum ama çevremde gördüğüm orda burda okuduklarım haklı cıkarıyor galiba ya.ahmetle ayrıldım bi cenke bakayım, ben boşta kalamam kendimi boslukta hissedirim ilgisiz kalamam :( olmadı zaten erkek hemen iliski bulamaz ona geri dönerim : ) o yüzden iliskim varken sürekli instada birilerini ekliom ( erkekler neden iliskisi varken birini ekliyorun cevabı ) ayrılınca o direk birini bulacak benim öyle sansım yok salak gibi saplantı yapıcam birini bulana kadar.o yüzden sürekli atak diyodu.vlla haklı cocuk kimse kusura bakmasın go ablam benim

19 eylül 2023 19:50