sevgilimin ereksiyon problemi hakkında ?

ilişki yeni sayılır 2 aydır birlikteyiz. kendisi daha önce cinsel ilişki yaşamamış, mastürbasyon yaparken sertleşme sorunu yok, sabahları sertleşiyor da ama sekse götüremiyoruz. yumuşuyor sonradan kondomu takamadan. 2 kere denedik daha. başta anlayış gösteriyordum ilk diye ama canım çok sıkılıyor artık bu konuya .  daha önceki partnerlerimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, duygusal olarak en sevdiğim sevgilim ama seks sorunu beynimde susmuyor. gerekirse psikologla görüşeceğini söyledi ama düzelir mi hiçbir fikrim yok.  bu tarz bir deneyimi olan var mı?

1. Yaaaani süslü ben soğurdum daha tazecik aşkın köklü sevgiden yüz kat önde olduğu, tutkunun doruklarda olması gereken iki aylık ilişkide adam daha kondomu takamadan fos diye sönüyor. I ıh yok yani.

14 mart 23:01

2. masturbasyon yaparken sertlesip penetrasyonda sertleşemiyorsa sevgilin masturbasyonla ve pornoyla bosalmaya fazla alismis. doktora gidip ilac kullanip ereksiyon sorununu cozse bile vajinayla penetre olmak da bosaltamaz onu. oyle bos bos icinde gider gelir en sonunda cikar yine eliyle bosalir. yerinde olsam asla ugrasmazdim

14 mart 23:27

3. Düzelmez. Porno zararlı deyince buradaki yazarların çoğu sinirleniyor.

15 mart 11:05

4. Benim böyle bir ilişkim vardı. Hiç sertleşemedi. Ona bunu soramadım da. Üstümdeyken kendine mastürbasyon yapıyordu.

15 mart 12:58

5. cinsel terapiyle de mi düzelmez?

15 mart 22:10

6. ne cinsel terapisi kız? siki kalkmayan adamın iyileşmesini mi bekleyeceksin yıllarca?

15 mart 22:12

7. ilk defa birisine böylesine tutuldum işte bu olay uykularımı kaçırıyor. biliyorum cinsellik sağlıklı olmadan ilişki olmaz, ama bilmiyorum ne yapacağım . arkadaşım olsa uğraşmaya değer mi derdim aynı şekilde ama ona karşı hislerim diğer partnerlerimden çok farklı. neden bu sorunla karşılaştık allahım ağlayasım geliyor her gün

15 mart 22:27

8. bu arada terapi, profesyonel yardım ne gerekiyorsa araştıracağım diye kendisi konuştu. yıllardır bildiğin tek şey bu olunca gerçeğinde zorlanabiliyorsun tarzı şeyler konuştu . :(

15 mart 22:30

9. trolololololooooo