kızlar yüzsüz gibi “geri dön” temalı seyler paylaşıyor. biz bazı sebeplerden dolayı takiplesmiyoruz büyük ihtimal ayrıldıgımızı düşünüyor. ne yapsam sizce
cevaplar
Sen de onu mu stalkliyorsun anlamadim?
Birak ne hali varsa gorsun. Bisey yapmana gerek yok.
22 ağustos 2024 18:21
Sinir bozucu süslü cidden ama sana ya da sevgiline ulaşıp rahatsız etmiyorsa ne yapabilirsin ki? Bu tip şeylere aklı kayıp gidecek adam da gitsin zaten, hayrına olur.
22 ağustos 2024 18:28
Bütün kadınları kontrol etmek zorunda olduğun bir erkekle olmak çok yorucu olmalı. Nasıl yapıyorsunuz cidden anlamıyorum. Erkek böyle hissetse yani başka erkekleri de kontrol etme gereği duysa, güveni bu kadar az olsa kadın hakkında kötü düşünüp ayrılır.
22 ağustos 2024 18:30
Kızlar çok detay veremedim ben de kendisinden ayrılmayı düşünüyorum şu sıralar. Ama bu olay yüzünden kıskançlığım tuttu bırakacagım varsa da bırakmıyorum.
22 ağustos 2024 18:46
Ne alaka a5 mal mısın? Sorunlarımız var diye sevmiyorum anlamına mı geliyor?
22 ağustos 2024 19:52
Ya ciddi soruyorum sıkıntılı mısın sevgilime eski sevgilisi gönderme yapıyor bundan rahatsız oldugumu söylüyorum nesi anormal bunun? Neyse yazma git ya zaten moralim bozuk senle uğraşmayacağım
22 ağustos 2024 20:22
E yapsın? rabbim hiçbir kadını bir erkeğin ardından geri dön diye paylaşımlar yapacak kadar düşürmesin
22 ağustos 2024 20:23
Sevgilinin eski sevgilisini niye tanıyor biliyorsun mesela. Buradan adamın bok gibi olduğunu çıkarabiliriz ne gerek var geçmişini bilmene. Ya da diyelim biliyorsun ortak çevreden. Sindiremiyorsan niye çıkıyorsun. Niye stalk yapıyorsun. Nereden tutsam elimde kalıyor.