sevgilimle öpüşemiyoruz sanki öpüşmeyi bilmiyor? hani bir koordinasyon olur ya ama biz yok biri alt biri üst gidiyor?

öpüşeceğimiz zaman o kadar geriliyorum ki. uyum sağlarız değil mi? hep böyle devam edecek diye korkuyorum en sevdiğim şey öpüşmek benim

1. Valla benim böyle bir deneyimim olmuştu. Çok kötüydü öpüşme olayı bir garipti ve öyle devam etti düzelmedi yani. Neyse ki sevgilim değildi :p

8 aralık 2021 23:37

2. ay çok iğrenç benim de vardı bi tane böyle, bir türlü uyduramadık iğrençti resmen. kendisine de ölüp bitmediğim için ayrıldım dayanılmazdı çünkü bu durum.

9 aralık 2021 00:19

3. düzelmez iğrenç

9 aralık 2021 00:53

4. İğrenc salll

9 aralık 2021 01:28

5. Yasadım. Düzelmedi :(

9 aralık 2021 02:10

6. Senkron tutmuyor resmen ilk öpüşmemiZ değil maalesef. Çok rahatsız oluyorum ya ne yapıcam ben öğretmem mi lazım ne olacak

9 aralık 2021 09:39

7. inş düzeliyodur ya benim sevgilim de böyle asla öpüşemiyor. dudağımı emiyor ve bırakmıyor. benim öpmeme izin vermiyor resmen. off seviyorum da bide:(

9 aralık 2021 12:31

8. Anon 9 cinsellik nasıl peki uyumlu musunuz?

Benimki de emiyor :( hayır yani uzun uzun öpüş ama yok alt üst emcükleme

9 aralık 2021 12:45

9. ya bizim ilişkimiz yeni başladı ss. daha bi kere cinsellik yaşadık ben öyle çok zevk almadım ama düzelir belki diye biraz şans veriyorum. umarım düzelir cidden.

9 aralık 2021 15:12

10. Umarım süslü benim sevgilim çok heyecanlanıyor ne yapacağını bilemiyor. Olmadı söylicem böyle böyle yap diye ne yapayım

9 aralık 2021 15:24