sevgilimle ilk kez aynı evde kalacağım. o aşırı heyecanlı ve sevinçli ben de öyle ama penetrasyon bekliyor olabilir mi?

sevgilimi seviyorum. 7 aylık ilişkimiz var. ilk kez evine gideceğim kalmaya. o çok heyecanlı ve sevinçli. ben de öyleyim ama daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadım. bakireyim. bana sürekli o gün seni doya doya sevmem lazım, dibinden ayrılmayacağım, öpücem her yerini falan diyor. yani bakire olduğumu biliyor ama bunun üzerine hiç konuşmadık. sizce gerçek anlamda bir penetrasyon bekliyor olabilir mi? ben direkt yüzüne karşı penetrasyona hazır değilim dersem saçma mı olur durduk yere? eğer beklentisi buysa ve yüzü düşerse direkt ayrılırım zaten ama tam tersi ben böyle bi sey düşünmemiştim zaten diye beni haksız duruma da düşürebilir gibi. bilmiyorum. sizler nasıl atlattınız bu süreci?

1. Bence de gitmeden söyleyin uygun bir dille. Beklentiye girmemiş olur ama gelince ikna ederim diye de düşünebilir serefsizse.

26 ekim 2020 20:50

2. Böyle birşey istemiyorsan ve seni iyi tanıyorsa eğer konuşmana gerek kalmadan yüz ifadenden bile rahatsız olucağını anlar ve sana değer veren biri seni rahatsız edecek, istemediğin birşey yapmaz diye düşünüyorum Eğer birbirimizi tam tanımıyoruz ne beklentiye girer bilemem diyorsan gitmeden açıkca konuş sonradan sıkıntıya sokma kendini derim.

26 ekim 2020 20:52

3. Süslü direkt diyemezseniz o gün regl olucam falan deyin bakalım. yani aslında belki sadece sizin sevinciniz gibidir. Tabiki her erkek beraber olmak ister ama sırf bu yüzden bozulacaksa..

26 ekim 2020 20:54

4. 7 aylık bir ilişkide beklentilerinizi hiç konuşmadınız mı ev konusu olana kadar süslü? Şu zamana kadar seni tanımış olması gerekirdi, yani hazır değilsen biliyor olması gerek. Nasıl böyle birbirinizin fikrinden bihabersiniz anlamadım ama şimdi konuş ve kesinlikle gitmeden önce olsun.

26 ekim 2020 20:56

5. Evde kalma konusunda aşırı heyecanlı. Yok sarılırım, masaj yaparım, öperim, lutfen kendini frenleme falan diyor. Sürekli bunları söylüyor içten içe gerçek bir seks bekliyormuş gibi. 7 ay daha yeni yani bana göre. Birbirimizi gerçek anlamda tanımıyor olabiliriz. Ev halini hiç görmedim. Dediğiniz gibi düşünüyorum ben de. Evine gittiğimde yüzü düşerse kavga eder ayrılırım. Bir de şöyle bir cümle kurdu, "evime gelmeyebilirdin de o yüzden sen ne istersen o. Senin mutlu olman çok önemli." Böyle dedi garibime gitti biraz.

Tek sorun, madem penetrasyon olmayacaksa sen ne bekliyodun aynı evde kalma olayından derse ne derim bilemedim.

26 ekim 2020 20:56

6. Süslü belli ki naif bi insansın.

Heyecanlı ve sevinçli olması birlikte yemek yapıp film izleyeceğiniz için değil.

7 aydır birliktesiniz az da değil beklentisi varsa oo ayrıl da diyemem haklı.

Ama size uymuyorsa bunu 7 ayda anlardı. Belki de hiç böyle bir şey olmayacak. Önceden konuş diyemiyorum ne dicen bak seks yapmıcaz haberin olsun? Olmaz yani söylenmez bence

26 ekim 2020 20:57

7. Süslü 7 ay çok uzun ve iyi bir süre. Ama iletişiminiz zayıf. Frenleme falan demiş yani daha ne desin. Frenleme ama yapmasanda canın sağılsun demiş. Her türlü masaj sevişme vs yapıp seks yapmamak daha zor hiç girmeseniz o toplara daha iyi sanırım

26 ekim 2020 20:59

8. Bakire olduğunuzu konuştunuz da henüz hazır olmadığını konuşmadınız mı

Valla adamı sen tanıyorsun süslü. Sonuçta yedi aylık sevgilin sana istemediğin bir şey yapmayacaktır diye düşünüyorum

Peki sen ne diyorsun o böyle mesajlar attığında

26 ekim 2020 21:00

9. Kızlar sadece misafir olarak 2 gün kalıcam kendisinde. Aynı eve yerleşmiyoruz biraz yanlış ifade etmişim. 7 ay çok erken birini tanımak için. Ben biraz çekingenim bi de seks konusunda. Çok fazla açmadım bu zamana kadar.

26 ekim 2020 21:01

10. 7 ay çok mu erken? Ben 7 ayda evleneceğime karar vermiştim erken falan değil

26 ekim 2020 21:02