sevgilimle konuşmalarımız azaldı?

artık eskisi gibi konuşmuyoruz. ben bişiler anlatırken hııı hıı dan baska tepkisi yok.  hep ben arıyorum. gene aynı cevap yok. bir iki kelime konuşuyo bitti. kocaman sessizlik. şimdi de konuşuyorduk güya. uzun bi sessizlik oldu. sonra horlama sesleri geliyor. içim şişti... ne demek bu? ya bi de işin garibi bir hafta kaç hafta önce doğum günümdü. çok güzel kutladı. ailesi kendi bana hiç grrek yokken pahalı hediyeler almışlar. ayrılmak istese neden boyle seyler alsın? saka gibi ilişkimiz var ama iletişim yok.. şaşırdım kaldım. ne bu şimdi anlayan anlatsın?

1. Ya hayır yeni bi ilişki de değil. 4 senedir beraberiz. Ailelerle tanıştık ( yeni de olmadı bu durum, hani ondan gevsedi diyecem değil) anlam veremiyorum. Ya yoruldum sürekli ona yazmaktan. Tek istediğim bana nasılsın desin.  Bi beş on dakka adam gibi konuşsun. Hı hı diyince biz ileşitim kurmuyoruz çünkü. Duvara anlatırdım yani bu tepkiyi istesem. Ne yapıyım nasıl yaklaşıyım gerçekten bilmiyorum?

18 mart 2019 00:17

2. Aynı dertten bende müzdaribim süslü :/  geöen hafta birlikte yurtdısı tatiline gittik elimi 1 sn bırakmadı üstüme titredi vs ana 2 gundur aramız buz gibi.

Darlamak istemediğim için akışına bıraktım ama aklım hep onda.

Birkaç gün böyle kalsın. Sonrasındasoracağım derdin ne diye, cunku ben bilmiyorum :(

18 mart 2019 00:22

3. Enson dün buluştuk. Babasının doğum günüydü. Ailesiyle beraber vakit gecirdik. Akşam konuşmadık. Gene uyudu. Bu bu aralık bişi değil bu arada. Hani sıkboğaz ettim desem değil. Bir kaç aydır var bu durum. Umursamamazlığa verdim düzelir diye. Yok.Benle iletişim kurmuyor hiç. Anlatcak seyleri var ama anlatmıyor. Aile ve ya arkadaş ortamlarında anlatınca öğreniyorum. Hafta da iki buluşuyoruz zaten. İşleri oluyor olabilir. Benim takıldığım nokta gündr beş on dakka konuşmak.. bugün buluşamadık. Dedim ki boş olunca ara kahve içelim konuşuruz. ( yani kahvelerimizi alır ,görüntülü araşır konuşurız) buluşma yok yani... dedi ki bana ben kahvemi içtim sende yap iç. Aradı bizimkilerin yanına gideyim bi dedi kapadı. Bişi demedim.

18 mart 2019 00:25

4. Suan sinir den ağlıyorum. Ya dinlemiylrsun beni konuşmuyorsun dedim. Dinliyorum ya dedi yarım saat geçti. Tık yok. Aradım meaj attım yok. Uyudu galiba. Bu kadar umurundayım işte. Şeytan diyo al tüm hediyelerini kafasına at. Siktir git de.

18 mart 2019 00:56

5. merhabalar ben kişinin sevgilisiyim :))) insan hiç düşünmezmi bu çocuk mühendislik okuyor dersleri ağır, ben bunu ararken program yazıyodur falan diye. ayrıca okulumda asistanlık yapıyorum birde bunun ağırlığı var. insan haliyle yoruluyor. yarın sınavım varken bu kişi benimle kavga edip haber vermeden falcıya gidiyor kafamı karıştırıyor. litfen adminler sizden ricam bu kişiyi forumdan atın :)))

18 mart 2019 12:59

6. (yazar: dudus) komik değil bence