yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgilinin doğum gününü kutlamaması ?

    sy

    1. Süslüler selam üç yıllık bir ilişkim var. Doğum günüm 5 gün önceydi şu an sevgilim ile uzaktayız mesajdan doğum günümü kutladı buraya kadar bir şey yok. Üç senelik ilişkimiz boyunca doğum günüm de hiç yan yana olmadık o da ne bir sürpriz yaptı ne de bir hediye aldı. Bu tarz şeyler karşılık beklenmeden yapılır bunun farkındayım ama insan maddi değeri olmasa Bile emek verilen üzerine düşünülmüş ufakta olsa bir şey bekliyor. Ki kendisi 2.senemizdde doğum günümü unutmuştu. Ben kendisine ilk doğum gününde arkadaşlarını toplayıp çok güzel bir doğum günü ayarlamıştım çok ta mutlu olmuştu. Sonrakinde yine hediyeler aldım en sonuncusunda 8 saat uğraşıp kendi elllerimle pasta yaptım daha anlamlı olsun diye. Ama kendisi bana en ufak bir şey yapmadı. Belki beni eleştirenler olacak ama bu tarz şeylere önem veren biriyim kafam çok karıştı kendimi değersiz hissettim. Süslüler sizce düşüncelerimde haksız mıyım ?

    4 ağustos 2020 12:45

    2. a4 haklısın bunun bende farkındayım ben bunu defalarca konuştum kendisiyle değişmedi. Ayrıca ben gidip neden benim doğum günümde süpriz yapmıyorsun neden bana hediye almıyorsun diye mi sorayım 

    4 ağustos 2020 12:52

    3. Süslü konuş çekinme. Kusura bakma da insan bu kadar öküz olamaz.

    4 ağustos 2020 12:58


    4. Haklisin suslu tamam uzakta olabilir ama bi tane cicek de mi gonderememis? Bence de konus sevgilinle dogum gunlerine onem verdigini, maddi degeri yuksek bir hediye beklemedigini sadece o gun daha ozel hissettirilmek istedigini soyle yani.

    4 ağustos 2020 13:01

    5. yeri gelince ailesinden birine veya arkadaşına yapabiliyorsa bence sormanız gerek. ama bazı insanlar anne babasının bile doğum günlerini bilmez önemsemez. en yakın arkadaşım mesela. o yüzden ben hediye alıp kutladığımda benim mutlu olacağım kadar olmuyor sağol diyip geçiyor. ben de onun huyu olmadığını bildiğim için kutla hediye al diye darlamıyorum, eski sevgilim de önemsemiyordu aynısını yapmıştım. kutlamalar hediyeler yeri gelince yapabiliyor ama sizden esirgiyorsa sorun.

    4 ağustos 2020 13:01

    6. defalarca konustuysan adam bu demek ki. ya onun ozel gunlerinde sen de ozen gostermeyerek bi derece kompanse ediceksin ya da ayril gitsin. ben olsam ayrilirim boyle seylere onem veriyorum cunku. 3 senelik sevgilisiniz 30 degil ki boyle cepte gorsun seni.

    4 ağustos 2020 13:03

    7. Süslüler haklısınız bir de bana bunu kabul ettirmiş resmen yani hediye veya güzel bir şey beklemek suç gibi hissediyordum. Buraya yazarken de acaba linç gelir mi diye çekinmiştim. Ama bu durumun normal olmadığı ortada 

    4 ağustos 2020 13:06