sevgilinin en yakın kız arkadaşı?

süslüler uzak şehirlerde oturuyoruz, yüz yüze çok sık vakit geçiremiyoruz anlayacağınız. en yakın arkadaşıysa uzun yıllardır hayatında olan bir kız, sevgilisi var. sevgilim de arkadaşı da tek yaşıyor ve birbirlerine kalmaya gidiyorlar zaman zaman, yemek vs yapıp film izliyorlar. aralarında farklı bir şey geçtiğini düşünmüyorum ama bunların canımı sıktığını fark ettim, geç kaldım dönemedim gibi de bir durum olmuyor bayağı kalma odaklı plan yapıp öyle kalıyorlar, sizce normal mi bu?

1. Abooo

25 ocak 2022 23:55

2. ben rahatsız olurdum açıkçası.

25 ocak 2022 23:56

3. Olamaz öyle şey.

25 ocak 2022 23:58

4. Bunu kırıcı olmadan belirtmenin yolu var mıdır? Çok uzun zaman olmadı çünkü 6 aylık biri 10 küsür yıllık arkadaşında kalma nasıl der ki...

26 ocak 2022 00:00

5. Anon4 değilim ya tavsiye arıyorum ciddili

26 ocak 2022 00:02

6. Bu kadar rahatlığın fazla olduğunu, ikisinin de kötü niyeti olmasa bile bu yakınlığın sana uygun olmadığını söyle açıkça. Ama bu konuşmayı yaptıktan sonra eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme ihtimalin de var

26 ocak 2022 00:04

7. Fakbadi olma ihtimalleri çok yüksek. Tavsiyem: ayrıl.

26 ocak 2022 00:06

8. Teşekkür ederim anon6, olsaydı bu zamana kadar olurdu diye düşünüyorum. Beni rahatsız eden şey temelinde sanırım mesafeden dolayı bizim yapamadığımız şeyleri yapabilmeleri.

26 ocak 2022 00:08

9. Ay naptın anon3, aklımın en ucunda minicik olan,kendime dahi düşündüğümü itiraf edemediğim bi ihtimali pat diye görmek çok kötü yaptı beni şu an zksnwbab

26 ocak 2022 00:10

10. Söylesen bi de kesin 10 yıldır hayatımda, öyle bir şey olsa şimdiye sevgili olurduk, ne diyorsun vs vs vs diye tepki gösterir.

Bu kadar yakınlık harbiden fazla. Söyle gitsin, ne olacaksa olsun. İsterse ayrılsın belki hayrına bile olur. Bu davranışlarla ömür geçmez.

26 ocak 2022 00:10